Fler dagliga Nyheter (Sv) – (Eng) News  – Profetiskt Just nu ARKIV 

pm-1
Organisationsnr: 802473-0841
Bankgiro: 192-7946
Parousia Mission SWISH Nr: 123 503 1505

Parousia Mission Göteborg 20/5-2018 Mer från Göteborg
Elvor: Kärleken har sin glädje i sanningen (Mp3) Text >>
Janne: Fruktan binder (Mp3) Text >>

Parousia Mission Kungsbacka – Mer från Kungsbacka
Elvor:  Fader, Son och Helig Ande (Mp3) 27/5 -2018 Text >>
Janne: Kristus vårt Liv  (Mp3) 25/4 – 2018 Text >>

KOMMANDE MÖTEN – PAROUSIA MISSION (med Elvor & Janne)
Parousia Mission/Kungsbacka – Onsdag 6/6 Kl 18:00 i Emanuelskyrkan
Parousia Mission/Göteborg – Söndag 17/6 Kl 14:00  i  Wartagården

Videoserie: JESU ÅTERKOMST – eller på YouTube
INFO: 
Vi tror inte på PRE TRIB-läran eftersom vi inte finner belägg för den i Bibeln. Vissa sajter som vi länkar till har intressanta nyheter men det betyder alltså inte att vi alltid har samma eskatologiska övertygelse.
/Elvor & Janne
———————–

new-world-order

NY RUNES HÖRNA: CREDIT – CASH! (Pdf)
OHLINS: Rune tar upp utvecklingen mot ett kontantlöst samhälle. Vi verkar vara framme!

Ny predikan Kungsbacka Emanuelskyrkan 27/5-2018
Elvor:  Fader, Son och Helig Ande (Mp3) Text >>

Mål för 6 juni – förbön i alla Sveriges 290 kommuner
”På Sveriges nationaldag 6 juni anordnas återigen ekumeniska bönesamlingar runt om i landet. Patrik Sandberg på Sverige-bönen ser tydliga bönesvar sedan förra året och manar nu troende att komma samman för nationens och sin stads skull.”

OHLINS: Vi är alltid med och är positiva till ödmjuk bön till Gud för Sverige men vi tar helt avstånd från Sverigebönen och Patrik Sandberg som sprider villoläran De 7 bergen (herraväldesteologi//Dominion/NAR/obiblisk Ekumenik) och som står för ett företagstänk som inte hör hemma i Guds församling. De skryter och försvarar sig gärna med antal, mängd och siffror. (Varning!)

Förslag om könsbyte sågas: ”Experimenterande med barn”
”Även barn ska kunna genomgå könsbyte, menade regeringen i en presentation nyligen. Uttalandet möts nu av skarp kritik från flera olika håll. ”Är det så viktigt att Sverige springer före, att man kan experimentera med ungas hälsa?” undrar Expressens ledarsida. …Expressen skriver på ledarplats att regeringens förslag innebär ett experimenterande med barn och unga. Man konstaterar att den utredning som gjorts, slår fast att ”det saknas forskningsstöd för underlivskirurgi på personer som inte har fyllt 18 år”. ”Att bevilja långtgående, irreversibla ingrepp på barn som inte fyllt 18 för att de ska få en ´normal´ tonårstid vore oansvarigt”, skriver man.”
OHLINS: Det borde bli ett ramaskri i hela landet emot detta och inte bara en reaktion på Expressen.

How To Tell if it’s a Prosperity Gospel Church

Ramadan Death Toll Leaves 289 Dead With 322 Wounded By Islamic Terrorists At Day 14 Of Muslim Holiday

Soros brukar ofta ha rätt. Bl. a. har ju de italienska räntorna rusat pga den italienska regeringskrisen och har den senaste veckan fördubblats.

Krismöte i FN efter attacker mot Israel
”FN:s säkerhetsråd kommer att hålla ett extrainsatt möte under onsdagen med anledning av tisdagens granat- och raketbeskjutning från Gazaremsan mot israeliskt territorium. ”

Omfattande granatbeskjutning från Gaza mot israeliska samhällen
Paul Widen: ”Omking 25 artillerigranater avfyrades från Gaza mot israeliska samhällen strax efter klockan sju på tisdagsmorgonen. Israels försvarsstyrkor (IDF) uppgav att merparten av projektilerna sköts ner av raketförsvarssystemet Järnkopulen, men minst en av granaterna exploderade på bakgården till ett dagis.
…En timme senare avfyrades minst två artillerigranater till, och ytterligare en och en halv timme senare ännu en, men samtliga dessa tre exploderade på öppna fält, utan att orsaka skador. Varje gång som raketalarmet utlöstes sökte sig dock tusentals boende i de berörda israeliska gränssamhällena till skyddsrum. Bombardemanget var den mest omfattande sedan kriget mellan Israel och terroristorganisationen Hamas sommaren 2014..”

lighthouse

LIGHTHOUSE TRAIL NEWS

PEACEFUL PROTESTS? Israel Wipes Out Hamas Militant Base In Gaza After Palestinian Rockets Explode Near Israeli Kindergarten

Rapport: ”Pridefestivalen är destruktiv”
”Pridefestivalen riskerar att öka den fysiska och psykiska ohälsan hos utsatta personer. Den slutsatsen drar kristna tankesmedjan Clapham som i rapporten ”Det färgglada mörkret” gått igenom innehållet i festivalen. ..Nu menar Claphaminstitutet att det är hög tid att Pride granskas kritiskt och att man tittar på vad som egentligen pågår under festivalen. …De har bland annat gått igenom vilka ord som används i festivalutbudet, och hur. Man hittar exempelvis sju tillfällen då ”anarki” används, samtliga gånger som något positivt.
Ordet norm finns med 38 gånger på Pridefestivalens webbplats, aldrig omnämnt i positiv bemärkelse utan i neutral eller negativ sådan. De fyra tillfällen ”moral” omnämns är det som något negativt. Människovärde finns inte med någon gång, enligt rapporten. Claphaminstitutet lyfter fram det ökande fokuset under Pride på så kallad bdsm med ingredienser som underkastelse, dominans, bondage och bestraffning. Man konstaterar att varken smärta eller våld problematiseras särskilt mycket och att i flera av inslagen finns en bejakande syn på såväl droger som prostitution..”

Mannen som angrep Israel – vill radera landet från kartan
”Han anses vara hjärnan bakom en rad terrorattacker mot judiska mål och vara den som gav order om missilangreppet på Israel nyligen. Qassem Soleimani har avancerat till Irans mäktigaste militäre ledare och säger sig vilja ”radera” Israel från kartan.”

Israeli Air Force Strikes Targets In Southern Gaza Strip After Palestinian Rioters Breach Border Fence

Facebook Ad Censors Demand Home Address And Drivers License Of Conservative Author Who Wrote Obama Exposé Book

Sveriges kristna råd minskar sina projekt
”2,5 tjänster försvinner när Sveriges kristna råd tvingas spara. SKR får också en ny ordförande, och ett nytt samfund – Vännernas samfund – står på tur att gå med som observatör. Detta trots att samfundet saknar krav på kristen bekännelse hos sina medlemmar.”
OHLINS: Det bästa vore att lägga ned Sveriges (så kallade) kristna råd (SKR), enligt vår mening. Åsiktspåverkan kan ske på andra sätt men den som kallar sig ”kristen” står för Bibelns budskap och välsignar Israel, som Guds ord uppmanar till – och att se problem och konflikter i Bibelns ljus.

weekly_watchman

WEEKLY WATCHMAN

Amazon ‘Rekognition’ Being Marketed To Law Enforcement To Create Nationwide Surveillance Network

Oljejättens satsning – ultra-snabbladdning
Det israeliska företaget har under flera år försökt få till en ny teknik kring snabbladdning som ska fungera både för konsumentprodukter och industriella applikationer. I början handlade tekniken mest om att kunna ladda mobiltelefoner på ett par minuter, men i takt med populariseringen av elbilar har detta blivit ett huvudspår.

Netflix Facing Consumer Boycott After Signing The Obamas To Multiyear Contract To Produce Agenda Driven Propaganda Movies

YOU’RE FIRED! President Trump Cancels North Korea Nuclear Summit Over ‘Hostile Statements’ From Kim Jong-Un

watch_jerusalem

WATCH JERUSALEM NEWS

Ingen skolavslutning utan ”Den blomstertid nu kommer”
”Det är egentligen ofattbart vilka infekterade proportioner en till synes perifer fråga om skolavslutningar kunnat få. Det borde vara självklart att vårterminens avslutning får äga rum i ortens kyrka i ett land där kristendomen varit tongivande och är en, förvisso ofta omedveten men ändå självklar, del av svenskens kultur och tradition. Men icke. Kyrkan bedrev skolor långt innan det offentliga hade börjat fundera på om inte allmän skolgång ändå vore en bra idé. Men som en del i det sekulära projektet gick skilsmässan mellan stat och kyrka så långt att ”inga konfessionella inslag” skulle få tillåtas i undervisningen. För några år sedan tolkade en del överängsliga rektorer detta som att kyrkorummet är olämplig mark, med den följden att lärare och föräldrar – med rätta – protesterade högeligen. (Frida Park)

Rädda jorden, SKR – eller människor?
”Jag har väldigt svårt att tro att Jesus dog på ett kors för att jorden skulle vara i topptrim vid hans återkomst. Han kommer säkert att vara mer intresserad av om han finner tro på den. Han har i alla fall uttryckt den förhoppningen. De av oss som hållit ut till dess, genom de svårigheter som väntar, kommer att möta honom långt ovan den jord som SKR och många andra bekymrat sig om.! …Det vore intressant att få veta vilka av SKR:s 27 medlemsförsamlingar som ställer sig bakom tanken att jordens status skulle vara viktigare att bekymra sig för än människan. (Stig Melin)

After Saying That Israel Had A ‘Right To Exist’, Saudi Arabia Crown Prince Mohammed bin Salman Has Disappeared

Tankesmedjan Claphaminstitutet kritiserar Pride
”Den kristna tankesmedjan Claphaminstitutet är på väg att presentera en rapport om Pridefestivalens negativa effekter på folkhälsan.
Vad är det ni har ni granskat? – Vi har tittat på innehållet i deras program och satt det i ett folkhälsoperspektiv, säger Per Ewert.
Er rapport heter ”Det färgglada mörkret”, vad syftar det på?
– Det syftar på att festivalen har ett intryck i det offentliga samtalet av ljus, glädje, färg och fest. Men innehållet är i själva verket oerhört mörkt och destruktivt. Jag tycker att det blev en talande rubrik.
Ansvariga för Pridefestivalen har tackat nej till att medverka vid seminariet då rapporten släpps.

Exclusive: Israeli minister says U.S. may soon recognize Israel’s hold on Golan
JERUSALEM (Reuters) – Israel is pressing the Trump administration to recognize its sovereignty over the occupied Golan Heights, an Israeli cabinet minister said on Wednesday, predicting U.S. assent could come within months.

Israel Becomes First Nation To Use The US-Made F-35 Fighter Jet In Combat
With an extremely low radar signature, the F-35 is able to operate undetected deep inside enemy territory such as Iran as well as evade advanced missile defense systems like the advanced Russian-made S-300 missile defense system which Tehran announced in March had become operational.

U.S. Army Surgeon General Says All Soldiers To Be Microchipped For Full-Time Monitoring And Information Culling
EDITOR’S NOTE: When you join the military, you also sign on for just about anything they want to do with you and to you. Being deployed overseas? Then you better be OK with receiving injections of just about a dozen different ‘vaccines’ and who knows what else are in those syringes. Start chipping soldiers for full-time ‘health monitoring’, you won’t have anything to say about that, either. The perfect captive audience for carrying out any type of experimentation you wish to conduct. Want to see nationwide chipping of all its citizens? The military is your sandbox to work all that out. “We should be monitoring all soldiers, all the time, looking for patterns of injury or other signs for early detection,” said Lt. Gen. Nadja West, the Army’s surgeon general, during a talk May 8 at the Association of the U.S. Army in Arlington, Virginia. “We can do better when every soldier is a sensor, and we can continuously monitor information culled from them.”

Paraguay öppnade ambassad i Jerusalem
”Paraguays president Horacio Cartes var på plats när landets nya ambassad i Jerusalem invigdes under måndagen. Paraguay är det andra landet, efter Guatemala, att följa USA:s mycket kontroversiella beslut att flytta sin ambassad från Tel Aviv till Jerusalem.”

Därför bidrar svenska medier till fortsatta våldsamheter i Gaza
Paul Widen: ”Gissningsvis har varken DN:s Erik Ohlsson eller SR:s Cecilia Uddén själva aldrig slungat sten eller kastat brandbomber i protest mot någonting, någonsin, men ändå tycker de på något sätt att det är helt normalt när palestinier gör det. Och Israels helt naturliga självförsvar mot människor som bokstavligt talat har uppmanats att riva ut deras hjärtan, är förstås läskigt övervåldslig och oproportionerlig.
Om man aldrig själv har övervägt att delta i ett våldsamt upplopp mot tungt beväpnade soldater borde man kunna ifrågasätta palestinier som gör det. Om man aldrig själv har röstat på ett parti som uppmanar till folkmord borde man kunna ifrågasätta palestinier som gör det. Och om man aldrig själv har lyckats uppbåda våldsam vrede över var USA väljer att förlägga sina diplomatiska beskickningar… ja, ni fattar. Det är ren och skär rasism att hysa så låga förväntningar på människor.”

lighthouse

LIGHTHOUSE TRAIL NEWS

Mysterious Explosions Destroy An Iranian Electronic Warfare Facility In Southern Damascus

Knutby Filadelfia lägger ned församlingen

Netanyahu Says Palestinians Should ‘Abandon The Fantasy’ That They Will Destroy Israel And Conquer Jerusalem
EDITOR’S NOTE: Bibi Netanyahu has emerged as an absolute lion for Judah, standing firm against all odds and practically the entire world as he makes his case again, and again, and again, that Jerusalem has always been and will always be the undivided capital of the Jewish people in Israel. If you think that’s an easy job try it sometime. The LORD putting Donald Trump into office to continue to bless Israel when almost no one else will is an absolute answer to prayer and fulfillment of God’s promise to never abandon His chosen people.

USA: Hamas bär skuld för Gazavåldet
”Våldet från Hamas pågick långt innan USA flyttade sin ambassad till Jerusalem. Det fastslog USA:s FN-ambassadör Nikki Haley i ett möte med FN:s säkerhetsråd med anledning av förra veckans våldsamheter i Gaza. … – Jag frågar mina kollegor här i säkerhetsrådet, vem bland oss skulle acceptera den här aktiviteten vid sin gräns? Ingen skulle det. Ingen i den här kammaren skulle agera med större återhållsamhet än Israel gjort, sa hon och gav också en syrlig passning om att flera av länderna i rådet bevisligen i sin historia agerat betydligt mer kraftfullt. – Våldet beror inte på var den amerikanska ambassaden ligger utan grundar sig i att man vägrar acceptera att den judiska staten existerar någonstans alls, sade Nikki Haley.”

Nytt steg för Gotlands försvar
”Ön blev av med sitt sista regemente, det gamla P18, för 13 år sedan. Under många av de åren har Gotland i stort varit avmilitariserat. Att inrätta ett regemente på Gotland är en tydlig säkerhetspolitisk signal om hur viktigt vi från regeringens och Sveriges sida anser att Gotland är, säger försvarsminister Peter Hultqvist (S). Det här är ju något som ändå uppmärksammas runt Östersjön och i världen.”

Tjetjenske presidentens mål: Islamsk republik inom Ryssland

Hamas och Sverige pekas ut som medansvariga
”Våldet vid Gazagränsen på måndagen – där palestinska barn skickades fram i skottgluggen – beror bland annat på det svenska biståndet. Det menar Israel-kännaren Tomas Sandell. – Pengarna går bland annat till utbildning och hatretoriken mot judarna i palestinska skolor motiverar att sända sina barn i döden, säger han.” (Samuel Teglund)

Israel Builds Innovative ‘Missile Net’ On Jordan Border Near Red Sea To Defend Its New Airport In Ramon
EDITOR’S NOTE: Unhindered by the kind of Liberal Democrats that bog down the wheels of progress in America, Israeli PM Netanyahu has built a wall around his entire country to defend against missile attacks. This latest one in Ramon is actually a marvel of technology, as are most things the Israelis invent. Ezekiel 38 talks about Israel ‘dwelling safely’ in a land of ‘unwalled villages’, but that is talking about life in the Millennial Reign of King Jesus. Until then it will be walls as far as the eyes can see, and never ending ‘wars and rumors of wars’.
WATCH JERUSALEM NEWS

WEEKLY WATCHMEN 

paven

Nu agerar påven åter springpojke åt eliten och NWO. Vatikanen går nu till angrepp på derivatmarknaden och kallar CDS:er för oetiska, men som artikeln också påpekar, ingen inom Vatikanen lär ha kunskap om hur derivat och CDS:er fungerar. Nej detta är utifrån kommande propaganda där man nyttjar påven som budbärare för att bädda åt en ny världsordning. /Mvh Rune ”Hörnan” Johansson

OHLINS: Lägg märke till att i Upp 13 är det det religiösa vilddjuret som skall komma med ”Den nya Ekonomin”. Vänner det kan inte vara lång tid kvar innan vi ser en världsregering träda fram. Det är högst troligt att det är den ”Den Falske Profeten” vi ser i aktion.

De 9 000 afghanerna – vilka är de egentligen?
Expressens granskning visar bland annat:
• 99,4 procent är män.
• 49 procent har själva uppgett att de bott i Iran i minst ett år innan de kom till Sverige. I snitt uppgav dessa personer att de bott i Iran i 10 år.
• 2 procent av dem som uppgav att de bott i Iran säger att de någon gång rekryterats av den iranska krigsmakten till kriget i Syrien.
• 78 procent har fått sin ålder uppskriven av Migrationsverket.

Kvinna död i skolskjutning i Georgia

Tio döda vid skolskjutning i Texas
”Tio personer har dödats och tio har skadats i en skolskjutning i Santa Fe i Texas. En misstänkt gärningsman, en 17-årig pojke, är gripen.”

Congress To Consider Permanent Recognition Of Israeli Sovereignty Over Golan Heights On Syria Border
EDITOR’S NOTE: God is really using the Trump presidency to get more accomplished for Israel than any other administration since Harry S. Truman in the late 1940’s when Truman recognized the right of Israel to exist as a sovereign nation. Special kudos to Congressman Ron DeSantis of Florida for leading this new charge to make sure that the Golan Heights on Israel’s northern border with Syria stays under Jewish control. As Congress considers this measure, Florida residents only please CLICK HERE to send a message to Rep. DeSantis of how much you agree with his resolution on Golan Heights and Israel. If you live in a different state you can call Ron in Washington at 202-225-2706. The more people who write in, the better the chances of getting this much-needed resolution passed. Make sure you tell Ron you read it on NOW THE END BEGINS…I just sent mine!

Watch As Arab Historian Admits On Television That The ‘Nation’ Of Palestine Never Actually Existed
EDITOR’S NOTE: The state of Israel was not formed on May 14, 1948, it was regathered in 1948 to the place that it had verifiably existed previously for nearly 3,000 years. But there is no such existing national identity for the so-called Palestinian people recorded anywhere before the early part of the 20th century. There’s a reason for that, and now listen as Arab historian tell you in great and graphic detail that the ‘nation’ of Palestine is nothing more than a hastily thrown together construct that was created for the sole purpose of waging war with the Jews after their return to their homeland of Eretz Israel. The word ‘Palestine’ only appears one time in your King James Bible, in a reference to nations that come against the Jews in the time of Jacob’s trouble. Hmm, imagine that. The dusty, old, archaic KJV gets it right again. 

DAZED AND CONFUSED: Erdogan Says Turkey Will Not Allow Israel To Steal Jerusalem From Palestinians. Huh?

Sounding More Like A King, Pope Francis Lashes Out With Another Stinging Critique Of Global Capitalism
EDITOR’S NOTE: Pope Francis, who rarely misses a chance to miss the chance to preach the gospel of the grace of God, never misses the chance to pontificate on such biblical topics like global capitalism, credit default swaps and income redistribution. Not finding those topics in your King James Bible? Well, they’re not there, just like the office of a pope, a ruling class of priests, and a magic cookie that becomes the ‘body of Christ’ aren’t there either.  Ruling over Babylon is not enough for Francis, he desires to be the king that Revelation 17 says the Roman pope will be. 2018

Läkarna: ”Ett mirakel vi inte kan förklara”
”Efter hjärtstillestånd och infarkt kopplades Lars-Gunnars hjärna ur helt under 15 minuter. Efter fem minuter brukar hoppet vara ute. Efteråt gav läkarna honom beskedet: ”I natt har det hänt ett mirakel som vi inte kan förklara”. Själv är han övertygad om vem som står bakom miraklet.”

”Snälla” politiker har skapat flyktingmotstånd
”Vi behöver politiker med hjärta, som ser och känner med människor. På samma sätt behöver vi politiker med hjärna, som ärligt beskriver nuläget, ser konsekvenserna av olika handlingsalternativ och lägger upp strategier för att lösa faktiska problem. Avsaknad av skicklighet i det politiska hantverket kan inte kompenseras med hjälp av empati.
…Här finns en ironi att ta lärdom av: Politiker, som önskade driva en flyktingvänlig linje, har genom det ogenomtänkta sätt man gjort det på, i stället skapat växande motstånd mot flyktingar hos en tidigare generös befolkning. För alla som önskar att Sverige fortsatt ska vara en hjälpande nation understryker detta vikten av genomtänkt och hållbar politik.” (Stefan Gustavsson)

Värna blindas rätt till ett skriftspråk
Utan skriftspråk är det i princip omöjligt att delta i det demokratiska samhället. Arbetslivet är stängt för den som inte kan läsa och skriva. Möjligheten att rösta i riksdags-, kommun- och landstingsval är kraftigt begränsad. Att ta del av information om vårdmöten eller ens få reda på när det är stambyte i huset man bor i blir omöjligt. Här förefaller det som om det offentliga vill skjuta över ansvaret på frivilliga. Signalen är tydlig. Det är inte så viktigt att den som är blind kan påverka sin egen situation. Eller kan läsa för lusts skull. Eller kan läsa instruktioner, skriva brev, skicka julkort, föra anteckningar. Eller läsa Bibeln.”

Inga skyddsrum byggda på 15 år – trots ökad hotbild
”Hotbilden mot Sverige har ökat. Trots det har inga nya skyddsrum byggts på 15 år och i dag saknar tre miljoner svenskar plats i skyddsrum. – Tanken har aldrig varit att det ska finnas skyddsrum till hela befolkningen, säger Ove Brunnström, på Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB).

Sverige lovade motverka flytt av EU-länders ambassader
”Sverige har lovat den palestinska myndigheten att försöka hindra EU-länder från att flytta sina ambassader till Jerusalem. Löftet ska ha utfärdats strax före det möte där den palestinske presidenten, Mahmoud Abbas, gav judarna skulden för Förintelsen.”
OHLINS: Sveriges regering går allt längre i orättfärdighet och destruktivt beteende och uttalanden som främjar lögner och drar förbannelse över landet.

Beslut om böneutrop överklagas
OHLINS: Låt oss be till Gud, kämpa och rösta emot islamiseringen av vårt land så långt det är möjligt.

Guatemala öppnade ambassad i Jerusalem

Hamas is responsible for Gaza deaths: What the media is NOT telling you

Problemet med för få dödade judar
Paul Widen: ”Problemet var bara att de inte lyckades döda en enda jude. Endast en IDF-soldat uppges ha skadats under hela måndagen, av en sten som slungats från Gaza, men hans skador var endast lindriga. Omvärldens reaktioner har därför med få undantag varit djupt kritiska, inte minst från Sverige, där utrikesminister Margot Wallström i ett uttalande visserligen tillstod att Israel har rätt att försvara sina gränser, men ändå stark antydde att IDF:s våldstillämpning hade varit oproportionerlig. …Hur förklarar sig då Israel? Oftast behöver Israel inte tänka så mycket på detta, utan bara framlägga uttalanden gjorda av Gazas terroristorganisationer själva. Igår tisdag framförde exempelvis Hamas-företrädaren Mahmoud Al-Zahhar följande guldkorn i en TV-intervju: “När vi pratar om ‘fredligt motstånd’ vilseleder vi allmänheten. Detta är fredligt motstånd understött av militära styrkor och säkerhetstjänster.” Och idag onsdag sa Hamas-företrädaren Salah Bardawil i en TV-intervju att 50 av måndagens 62 dödsoffer var medlemmar i Hamas. Islamiska Jihad hade redan tidigare uppgett att tre av deras medlemmar dödades under samma dag. Minst 53 av de 62 dödsoffren, alltså mer än 85%, var således medlemmar i terroristorganisationer, enligt terroristorganisationerna själva.”

IDF Planes In Israel Strike Hamas Terror Targets Located In Northern Gaza Strip Overnight Wednesday

Recep Tayyip Erdogan Of Turkey Calls For Islamic World Summit To Unite Against Israel And Capture Jerusalem
EDITOR’S NOTE: Turkey today predictably called for the entire Islamic world to rise up against the sovereign nation of Israel and ‘take Jerusalem’, what the Muslims call Al Quds. In an ironic twist, however, as Turkey called Israel defending themselves at the Gaza border fence ‘genocide’, Hamas admitted today that 50 of the 62 people shot by the Israeli army were Hamas terrorists. So that would be a “no” to claims of genocide, and a huge ‘YOU BET’CHA’ to the fact that Israel did exactly the right thing in showing restraint while defending their border and their people at the same time.

Netanyahu Hails ‘Something Extraordinary’ As Guatemala Opens Their Embassy In Jerusalem Two Days The After United States
EDITOR’S NOTE: Israel under the leadership of Benjamin Netanyahu continues to rise to heights of success and prosperity not seen since Old Testament times under King David. Certainly Bibi is the greatest leader Israel has had since their regathering in May of 1948. His amazing success recently can be directly attributed to a series of incredible political ‘gifts’ given him by the American president Donald Trump. And the extraordinary political victories of both men, Trump and Netanyahu, can be directly attributed to the God of Abraham who sets up kings and takes down kings. For such a time as this.

Familj attackerade indonesiska kyrkor
”Tre blodiga attentat riktade mot kyrkor i Indonesien utfördes på söndagen av en familj, där till och med barn drogs med i självmordsattackerna. – Det händer igen och igen. Nu behövs en lag för terroristbekämpning, säger Tedi Triyanto, kristen indonesier som bor i Sverige.”

As 40,000 Palestinians Rush Gaza Border, Israeli Snipers Kill 38, Wound 1,000 Ahead Of US Embassy Opening

False Teacher John Hagee Has The Eyes Of The Whole World In Jerusalem, Then Refuses To Tell The Jews About Jesus

Iranian Group Offers $100,000 To Any Person Or Terror Group Who Will Blow Up The New United States Embassy In Jerusalem, Israel

Segeryra under mörka orosmoln
Paul Widen: ”En del av förklaringen till varför Hamas ivrigt uppmanar Gazas befolkning att delta i de våldsamma protesterna vid gränsstaketet till Israel är att man helt enkelt är i akut behov av en distraktion från det egna ekomomiska vanstyret. En annan del av förklaringen är att massprotesterna mer och mer ser ut som terroristorganisationens enda kvarvarande redskap i kampen mot Israel.”

Människohandel sker utanför vår egen dörr
”Sverige har tidigare fått kritik av Europarådet för att det är så svårt att få fällande domar om människohandel och för att personer som har utsatts för människohandelsbrott utvisas. I den senaste svenska rapporten om människohandel beskrivs riskerna för ett växande skuggsamhälle i Sverige, med asylsökande som går under jorden när de får av avslag på ansökan om uppehållstillstånd, och som lätt blir offer för hänsynslöst utnyttjande och människohandel. Samtidigt har gränspolisen meddelat att trots att de vet om problematiken prioriteras inte denna typ av brott då skjutningar och annan typ av brottslighet går före.” (Ruth Nordström)

Live: Opening ceremony for new US embassy in Jerusalem (Eng)
Direkt från JERUSALEM: Öppnandet av USA:s ambassad i Jerusalem
Sak 8:8 Jag skall låta dem komma och bo i Jerusalem, de skall vara mitt folk och jag skall vara deras Gud i sanning och rättfärdighet. 

Israel kallar in krypskyttar när USA:s ambassad invigs
Konflikten mellan israeler och palestinier befaras eskalera när USA:s flyttade ambassad invigs i Jerusalem under måndagen. Palestinierna, som upprörs över Trumps beslut, är beredda på blodiga protester. Samtidigt placerar Israels armé ut extra stridsbataljoner och krypskyttar vid gränsen till Gaza, rapporterar The Guardian.

GAZA NIGHTMARE: IDF Warns That Upwards Of 250,000 Palestinian Rioters To Crash Border Fence On Monday May 14th To “Massacre Israelis’
EDITOR’S NOTE: When a man and a woman get married, the minister of the ceremony asks right before they wed, ‘is there anyone here who objects to this marriage? Speak now, or forever hold your peace’. That’s exactly what it looks like Hamas and the Palestinians are doing, they are going to ‘speak now’ before the US Embassy can officially open in hopes of stopping the ‘wedding’ of Jerusalem to Israel once and for all. But sadly, all any Palestinian needs to do to see the ‘final ruling’ on the status of Jerusalem is get them a King James Bible and read where God has already decided who gets Jerusalem in the end. SPOILER ALERT: God gives it to the Jews for eternity. So on that note, Hamas and all the coasts of Palestine, let’s let the games begin, shall we? Bring it, and let’s see what the LORD God of the Jews shall do.

PREPARING FOR THE MARK: Sweden Leading The World In Human RFID Microchip Implantation As Thousands Of Swedes Line Up To Be Chipped
EDITOR’S NOTE: While adoption of the human implantable RFID microchip has been relatively slow to catch on here in the United States, it is going like a house on fire all across Europe and Asia. In Sweden, thousands of citizens are using thier chipped hands on a daily basis to make NFC purchases, start their vehicles and to unlock and open the doors to their homes. As one Swede so accurately put it, “I was so excited to get chipped, it really is the future”. And on that note she is 100% correct, for a global population where the majority of the people are unsaved, Christ-rejecting individuals, it absolutely is their future. In that day it will be known as the Mark Of The Beast. Or…you can get saved and become born again, and have a completely different future in Heaven when the Pretribulation Rapture of the Church takes place shortly. Choose. 

Israel Unleashes Blistering Airstrike In Northern Gaza As IDF Completely Decimates Latest Hamas Terror Tunnel
EDITOR’S NOTE: Under the leadership of Benjamin Netanyahu, Israel has become a pro-active militarized nation working to neutralize threats to their sovereignty and safety before they become overwhelming. Adopting the American motto of Peace Through Strength, Israel stands tall against their enemies.

CRAZY WINNING: North Korea To Completely Dismantle Nuclear Test Site Before Meeting For Summit With Trump

IT BEGINS: Israeli Army Deploys 3 Additional Brigades Of Soldiers As Hundreds Of Thousands Of Palestinian Rioters Begin Assembling At Border

Bombdåd i kyrkor i Indonesien
”Minst två personer ska ha dött efter bombdåd mot tre kyrkor i kuststaden Surabaya på östra Java i Indonesien, enligt polisen. Det skriver nyhetsbyrån Reuters.

Massiva israeliska flygräder i Syrien
Paul Widen: Strax efter midnatt avfyrades minst 20 raketer från Syrien mot israeliska militärbaser på Golanhöjderna. Israels försvarsstyrkor (IDF) uppger att flera av raketerna sköts ner av raketförsvarssystemet Järnkupolen och beskrev skadorna på sina militärbaser som begränsade. Inga israeliska soldater ska ha skadats i attacken. Israels svar kom nästan omedelbart och var massivt..”

WEEKLY WATCHMAN

HAMAS PROVOKES ISRAEL: 1 Dead, 49 Wounded As Palestinians Rush The Gaza Border Forcing Israel To Engage
EDITOR’S NOTE: For the past 7 weeks now, Palestinian terror group Hamas has led riots on the Gaza Israel border which to date has resulted in 41 dead, with another 5,560 wounded. Middle East watchers are expecting things to really ramp up on Monday, May 14th, as Israel celebrates its 70th anniversary of being back in the land and the United States opens their Embassy there in Jerusalem. Add to that the fact that Iran and Israel are a kitten’s whisker away from all out war with each other, and you have the makings of the potential fulfillment of Bible prophecy. NTEB will be live-blogging all day on the 14th, so make sure you stop by to see what’s happening. It just might blow your mind.

Netanyahu’s Popularity Skyrockets After Successfully Orchestrating Iran Missile Attack Response And May 14th US Embassy Opening In Jerusalem.
EDITOR’S NOTE: The speed at which events have transpired over the past few weeks is truly breathtaking. In America, President Trump seemed pinned to the mat with allegations from porn actress Stormy Daniels about an affair, a payoff and a coverup. Fake news media talking heads gleefully predicted Trump’s soon impeachment and removal from office. Yet today, President Trump has not only managed to bring home 3 American prisoners from North Korea, he announced last night a June 12th Summit with Kim Jong-Un to denuclearize the Korean peninsula. And he’s been nominated for the Nobel Peace Prize in the process. In Israel, Benjamin Netanyahu has been weathering relentless charges of corruption with his enemies also gleefully anticipating his downfall. Yet today he stands as a heroic defender of Israel after skillfully responding to an Iranian missile attack on Friday, and preparing to open the new US Embassy in Jerusalem on Monday. Why are these two world leaders – Trump and Netanyahu – not just surviving but thriving in this hostile political environment? I submit to you it is because both men, however flawed and human they may be, are each God’s appointed leaders for the end times to fulfill Bible prophecy regarding Judah and Jerusalem. And until they complete the work that God has ordained for them to do, they will remain untouchable.

What The Timeline Of Bible Prophecy Has To Say About ‘That Day’ When Damascus Finally Becomes A Ruinous Heap

JACOB’S TROUBLE: Israeli Defense Minister Avigdor Liberman Says That ‘Peace In The Middle East Will Come With The Coming Of The Messiah’

WEEKLY WATCHMAN