Baptistpastor fick profetiskt budskap 10/1 – 01

Det kändes bara helt rätt när vi prövade profetian som Erik Axelsson, en baptistpastor från Härnösand, sände över till oss via mail. Han berättade att han har följt med något år på vår hemsida och upplevt sig välsignad tillsammans med sin fru. Erik berättade att han låg sömnlös natten till söndagen 10/1. Då fick han ta emot en hälsning från Herren att dela med församlingen men han upplevde att  budskapet var menat till flera. Vi vill gärna förmedla det vidare.
/Ohlins

Så här lyder budskapet Erik fick ta emot:

Hör mina barn, lyssna mina älskade. Ett ord av allvar vill jag tala. Se till att ni är vakna inför det som står för dörren. Se dagar ligger framför när era hjärtan skall prövas. Ja, jag Herren vill utrannsaka och pröva era hjärtan inför denna tidsålders slut. Vaka och bed så att ni inte kommer på fall.

Låt lovsången ljuda i era hjärtan och med era munnar. Svåra saker sker i dessa dagar men jag Herren bevarar var och en som söker mig och som gör min vilja. Det finns inte tid för okunskap. Det finns inte tid för oberedskap. Det finns heller inte tid för människoverk. Bara det som är fött av min Ande kommer att bestå. Ta på er vapenrustningen och gå ut i strid. Vänd era hjärtan till mig och hör vad Anden säger till församlingen.

Hälsningar Erik Axelsson/Härnösand