Broder i Finland berättar om en syn

En finsk broder som vi har en del mailkontakt med, fick i slutet av sommaren en syn. Den går helt i linje med vad vi upplever att Gud säger just nu, så därför lägger vi ut mailet i dess helhet här.

Hej! Uppmuntrad av radioprogrammet som ni medverkade i på lördagen… tänkte jag att jag kan berätta om en syn jag hade i slutet av sommaren. Jag blev uppmuntrad därför att ni talade om syner där och jag har gått och funderat på om det verkligen var en syn jag hade eftersom jag aldrig haft någon förut. Jag fick den under bön och den bestod av två bilder med lite rörelse i varje bild. Det som är beröringspunkten med de som du och Elvor haft är att de alla handlar om vatten.

Här kommer synen: Jag såg ett stort vattenfall och på stranden bredvid stod en massa människor. En del samtalade glatt med varandra, andra drack av vattnet som var ganska klart men inte helt klart p.g.a. att vattenmassorna rev upp en del bottensediment ( falska läror). En grupp människor funderade på om det bakom vattenfallet i bergsväggen kunde finnas en hemlig grotta ( mystik). Alla verkade vara glada och entusiastiska. Det var mycket prat och sorl och sedan dånet från vattenfallet. Sedan såg jag en annan bild av en källa i skogen.

Till skillnad från vattenfallsbilden var det runt källan väldigt tyst och fridfullt. En liten grupp människor knäböjde invid källan och en del av dem drack av det kristallklara vattnet (Jesus). Plötsligt förflyttades några människor från källan till vattenfallet. Det var som en stark kraft hade tagit tag i dessa människor men ändå skedde det frivilligt. Efter denna händelse fanns det endast ett par människor kvar runt källan! (Runt vattenfallet fanns det flera tiotal människor). Sedan kom en stor fisk, tror det var en mal, utrustad med en massa tänder och en stor käft, flygande genom luften.

Den slukade alla människor runt vattenfallet och fortsatte sin väg mot källan. Alldeles före den kom till källan sögs människorna runt källan ner i den och undkom malens käft och blev på så vis räddade. Det som är mest chockerande i detta är att SÅ FÅ människor blev räddade. Tyvärr är det så att de flesta kristna idag sover en djup sömn. Man VILL INTE höra talas om Jesu snara återkomst. Det är så mycket annat man först vill göra: avancera i karriären, skaffa mer pengar, en ny bil, ett nytt hus, gifta sig, skaffa barn etc.

Mvh AN

Ps! Det inom parenteser är hans egen uttydning och den upplever vi vara korrekt.