Nu är det så många som drömt om samma sak att det inte råder någon tvekan: Någonting är på väg som kommer att skaka om allting!

Frida berättar om en dröm hon haft som hon upplevde så verklig.

Vår familj satt och åt vid vårt köksbord som är placerat vid köksfönstret. Familjen sitter och äter lunch och det var ljust utanför. Medan jag äter sitter jag och tittar ut genom fönstret och jag lägger märke till att alla andra byggnader och hustak i området är lägre än vår byggnad. Nu ser jag plötsligt hur en jättevåg snabbt höjer sig över alla taken i området. Den kom mot oss så snabbt att jag knappt han blinka ännu mindre hann jag tänka på vad det egentligen var. Vågen slog med full kraft och kom över vår byggnad där vi satt och åt. Men vårt hus upplevde ingen smäll eller skakning alls. Vi satt bara helt stilla och såg på det som nu skedde. Jag kände på mig att en fruktansvärd olycka hade hänt men upplevde att vi var trygga där vi var.

Jag har nu funderat över den här drömmen i flera år och jag fick aldrig reda på vad den egentligen betydde. Jag har känt att jag kan lämna det här åt Herren att beskydda oss med sin goda ledning. Vi behöver ju inte frukta när vi förtröstar på honom. Jag tänkte att jag skulle meddela drömmen eftersom det var flera som fått detta med en ”jättevåg”. Det är nog bäst att vi nu söker oss nära Herren, han som är den gode Herden som inte sviker sina får.

Hälsningar Frida