Åter talar Herren genom enkla människor och försöker varna oss för att en katastrof är på väg. Idag kom ytterligare ett mail ifrån en läsare som drömt om en kommande flodvåg.

Mona från Halland skriver:

Fick ett utdrag av en vän om en dröm hon hittat på er sida under vittnesbörd / uppenbarelser. När jag läste den kände jag mig ”skakad”. Jag hade en liknande dröm 0803. Här kommer den:

I Mars år 2008 så drömde jag att jag var på ett slott. jag sprang omkring och letade efter mina skor. Upplevde att det var en fara i analkande. Alla andra hade lämnat slottet. Äntligen kom jag ut och sprang fram till en lokal som var bredvid slottet. Där fanns många både ofrälsta och frälsta många av dem sov. Vi försökte väcka dem och berätta om den fara som var på väg men utan framgång. En väninna till mig var vaken och vi två sprang därifrån mot en hamn. Där låg en båt som var resklar men landgången var fortfarande utlagd. Nu ser jag ytterligare en god vän komma springande mot båten. Någon ropar: Den här vägen! Nu ser jag bakåt mot slottet hur en jättevåg eller en (damm-bristning) kommer. Nu vaknar jag drömmen berör mig.. obehagligt.. har jag vi olja i lampan?