Profetiskt Just nu ARKIV


Organisationsnr: 802473-0841
Bankgiro: 192-7946
Parousia Mission SWISH Nr: 123 503 1505

KOMMANDE MÖTEN
Parousia Mission/Göteborg
Söndag 7 augusti Kl 14:00 i Wartagården /Vägbeskrivning HÄR

Mer från Göteborg
Janne: Inre eller yttre värderingar /Text (19/6-22)
Elvor: 
Bevara din frihet! (Psalm 91) /Text (19/6-22)

Videoserie: JESU ÅTERKOMST – eller på YouTube
INFO: Vi tror inte på PRE TRIB-läran eftersom vi inte finner belägg för den i Bibeln. Vissa sajter som vi länkar till har intressanta dagsnyheter men det betyder alltså inte att vi alltid har samma eskatologiska övertygelse eller samma trosuppfattning. Då är det nyhetsvärdet vi förmedlar.
/Elvor & Janne

________________________

Are They Rounding Up The Jews Again? | Tom Hughes and Olivier Melnick

Tensions Mount In South China Sea As Chinese Communist Party Official Threatens To ‘Shoot Down’ Nancy Pelosi’s Plane If It Flies To Taiwan

Prophecy Update Top News Headlines – 7/29/22

‘Paving a Digital Road to Hell’: Digital ID Systems Could Lead to Severe, Irreversible Human Rights Violations

Samfund som tillämpar biblisk hbtq-syn kan förlora bidrag
Trossamfund vars församlingar försöker förmå unga personer att lämna en homosexuell livsstil eller hotar att utesluta en medlem på grund av val av livspartner kan förlora sitt statliga stöd. Det står klart när regeringen nu lagt fram sitt nya förslag om stöd till trossamfund. Förslaget har dock inte gått igenom i riksdagen än.
OHLINS: Kyrkosamfunden prövas härmed om vad som är viktigast: bidrag (pengar) eller Guds ords sanning? Vill de lyda Gud eller människor? Den som väljer att lyda Gud mer än människor borde i ödmjukhet och bön, göra allt för att göra sig oberoende av bidragspengar. Gud är mäktig att förse alla som lyder honom. Det finns många exempel. Ett sådant är organisationen Ljus i öster. Nu är det dags att stå upp för sanningen (Bibeln) och friheten i Kristus, så att man inte fastnar i regeringens tvångströja och fångdräkt.

Simmerskor vill inte byta om med transperson – ”extremt obehag”
”Extremt obehag i omklädningsrummet.” Så beskriver simmerskan Riley Gaines känslan som hon och andra kvinnliga tävlande upplevde när transpersonen Lia Thomas bytte om tillsammans med dem. Thomas har fortfarande sina manliga genitalier kvar, säger Gaines till Tucker Carlson i Fox News. …Att låta manliga transpersoner tävla i damidrott och byta om i damomklädningsrum går också i linje med Biden-administrationens syn på frågan. Administrationen vill ändra en diskrimineringslag kallad Title XI så att transpersoner får ökade rättigheter på skolor och universitet, exempelvis när det gäller val av toalett och pronomen. Simmerskan Riley Gaines är kritisk. – Det är nu sexuellt övergrepp att kalla någon för fel pronomen, men det är inte sexuellt övergrepp att ha någon med motsatt köns kroppsdelar i ett kvinnligt omklädningsrum, säger hon.

Artificial Intelligence Image Generator DALL-E 2 Was Asked What The Last Selfie Would Look Like, And It Looks A Whole Lot Like Revelation 9:6

EU-parlamentarikern Christine Anderson – Northern Light Convention
EU Parliament Member Christine Anderson Drops Truth on Universal COVID Vaccine Campaign – “This is the WORST Crime Ever Committed on Humanity”
Christine Anderson om det holländska bondeupproret
Christine Anderson, ledamot av Europaparlamentet för Tyskland, ger i denna intervju för Rebel News sin syn. Hon diskuterar även förändringar i Europa som kan komma att få stora konsekvenser i många länder runt om i världen.

Pastor utmanade Trudeaus maktutövning – frias nu av domstol
Kanadensiske pastorn Artur Pawlowski har vid upprepade tillfällen arresterats, anklagad för brott mot premiärminister Justin Trudeaus kritiserade undantagslagar. Nu har en domstol gett Pawlowski upprättelse samt bestämt att utdömda böter ska återbetalas.
OHLINS: Tack gode Gud! Vilken seger för frihet och emot diktatoriska angrepp!

Vad är grundorsaken till den globala inflationen? En mycket bra och belysande artikel om orsaken till att världen nu våndas under en eskalerande inflation. CITAT: ”En biljon är en enorm, nästan outgrundlig siffra. Den mänskliga hjärnan har svårt att förstå något så stort. Så låt mig försöka sätta det i perspektiv. Om du tjänade 1 dollar per sekund skulle det ta 11 dagar att tjäna en miljon dollar. Om du tjänade 1 dollar per sekund skulle det ta 31 och ett halvt år att tjäna en miljard dollar. Om du tjänade 1 dollar per sekund skulle det ta 31 688 år att tjäna en biljon dollar. Så detta visa hur enorm en biljon är. När politiker vårdslöst spenderar och trycker pengar mätt i biljoner är man på farligt territorium. Och det är precis så som Federal Reserve och centralbankssystemet har gjort det möjligt för den amerikanska regeringen att göra. Från början av Covid-hysterin fram till idag har Federal Reserve tryckt mer pengar än vad man har gjort under hela USA:s existens. Till exempel, från grundandet av USA tog det över 227 år att trycka de första 6 biljoner dollar. Men på bara några månader nyligen tryckte den amerikanska regeringen mer än 6 biljoner dollar. Under den perioden ökade den amerikanska penningmängden med hela 41 %. Kort sagt uppgick Feds agerande till den största monetära explosionen som någonsin inträffat i USA. // Om du tjänade 1 USD per sekund skulle det ta över 966 484 år att betala av den amerikanska federala skulden. Och det är ett orealistiskt antagande att den kommer att sluta växa. // Det nuvarande monetära systemet är på väg ut. Till och med de centralbanker som driver systemet kan se det. Så de förbereder sig för vad som kommer härnäst när de försöker ”återställa” systemet.” SLUT CITAT. Denna enorma ökning av penningmängden är med andra ord, och vad undertecknad tidigare vid flera tillfällen poängterat, den faktiska orsaken till en skenade inflation. Ukrainakriget och övrig global turbulens är endast extra ved på en växande brasa. /Rune

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: The Stunning Connection Between Mohammed Bin Salman, Emmanuel Macron And The End Times City Of NEOM

James Kaddis: ”This AGENDA is PURE EVIL!!!”

THE LINE: Crown Prince Mohammed Bin Salman Is Building The Most Mind-Blowing End Times City You Have Ever Seen And It’s Called NEOM

Totalitära attityder i befolkningen utgör nytt hot mot demokratin
De uppgifter om demokratins tillstånd i vårt land, som publiceras i dagens tidning, är starkt alarmerande men tyvärr inte förvånande. Det man sår får man skörda, och det har under de senaste decennierna såtts så mycket intolerans och fördömanden från samhällets ledande positioner att det vore märkligt om inte respekt, tolerans och medmänsklighet på basplanet skulle skadas. (Carin Stenström)

Pastor Israel ser Guds godhet mitt i förföljelsen
Religiösa ledare och aktivister i Israel startade demonstrationer och mediadrev mot den messianska församlingen i staden Ashdod. Men mitt under förföljelsen fick medlemmarna se hur Gud gav välsignelse och tillväxt. – Fortsätt att göra det du gör för Jesus så kommer Gud att leda dig till seger, säger Israel Pochtar.

Amerikanska centralbanken trippelhöjer räntan. Fed höjer styrräntan med 0,75 procentenheter till 2,50 procent. Den fjärde höjningen i rad och den andra höjningen med 0,75 procentenheter. Redan nu reser många frågan angående Fed:s fortsatta politik. Hur blir fortsättningen i september? Kommer man att tillåta en hög inflation för att undvika ett fall i ekonomin, en svår balansgång. Kommer Fed att våga en fortsättning med en krympande balansräkning? Siffrorna för augusti- och septemberinflationen kommer att ge en del av svaret men med en aktuell inflation på 9,1 procent är en fortsatt räntehöjning mest trolig. /Rune

Om Enhetens vänner Ohlins fundering 25/11-2011: ”Det här är ingen uppbygglig läsning, snarare eländig. Men eftersom var och en förr eller senare kommer att tvingas att välja, bör vi veta vad ekumeniken handlar om. Den som ämnar följa med i den ekumeniska strömmen, bör åtminstone veta var han eller hon är på väg – för den strömmen är en bred väg till Rom-kyrkan, vilket i sin tur är på väg mot Interfaith och en världsreligion. Det är en världsreligion med starka krafter som vill utplåna sann, biblisk kristen tro. …Här finns många understödjare: Anders Arborelius, Ulf Ekman, Stefan Holmström, Peter Halldorf, Carl-Olof Hultby, Berit Simonsson, Georg och Ylva Äggehorn för att nämna några”.
Se ett skärmklipp (i texten) där även Hans Weichbroth, Anders Gerdmar och Katrin Åmell stod med och arbetade för ”synlig enhet”. Var står dessa personer idag? Finns det någon som har korrigerat sig och lämnat denna förvillelsens väg och enhet under en falsk ledare?
/Elvor Ohlin

LIGHTHOUSE TRAIL NEWS

When Will Pope Francis And The Roman Catholic Church Apologize For The Slaughter Of Millions Of Christians During The Spanish Inquisition?

Prophecy Update: WEF Gas $’s Need to Rise

James Kaddis: ”GOD is READY to SHAKE the SKY!!!”

Nya falska varningar för C-vitamin
Det medicinindustriella etablissemanget har startat en ny kampanj för att skrämma människor att inte stärka sin motståndskraft mot infektioner och cancer med C-vitamintillskott. Dessa tillskott minskar nämligen människors behov av Big Pharmas dyra preparat. (Lars Bern)

Land för land: Storbränderna som skakar södra Europa

Blessing Ukraine Update
“Many people come to church or gather in the homes of believing brothers to receive spiritual and psychological help. At these meetings they also received humanitarian aid (clothes, medicines, food) and, of course, they heard about God and his love”.

The Bill Gates Funded World Health Organization Actives Its Highest Alert Level Declaring Monkeypox To Now Be An ‘International Health Emergency’

Mohamed bin Zayed Chose To Visit Emmanuel Macron In Paris On His First Official Trip Abroad As Newly-Appointed President Of United Arab Emirates

It’s All Part of Their Plan | Prophecy Update with Tom Hughes

Prophecy Update Videos: ”Prophecy Update Top News Headlines – 7/21/22

I have No Words Watching Macho Movie Star Brad Pitt Working The Red Carpet Whilst Wearing A Pink Shirt Over A Demure Brown Skirt

The World Economic Forum’s Global Governance
(Google översättning) I mars 2020 spred sig COVID-19 till USA:s stränder och introducerade ett medicinskt hot som hade alla tecken på förödande familjer från hav till glänsande hav. Men i skuggorna, glidande in under slöjan av en potentiellt dödlig pandemi, dök ett annat hot upp. Detta hot, känt som ESG, var inte luftburet eller viralt i traditionell mening. Detta hot föddes i bankernas, företagens och regeringarnas fantasi, och precis som COVID kommer detta hot att förändra livet för miljontals människor världen över. ESG är en akronym som står för Environmental, Social (Justice), and (Corporate) Governance. Målet för ESG, som World Economic Forums grundare Klaus Schwab uttalade i Shaping the Future of the Fourth Industrial Revolution, är att utnyttja investerare för att flytta företag till en mer socialt progressiv riktning; flytta teknologier och företag bort från de nuvarande modellerna för att göra affärer till en ny affärsmetod för intressenter.
…Vilka faktorer kan bidra till att kreditupplysningsföretag ger dig en låg ESG-poäng? Äger du ett gasdrivet fordon snarare än ett elfordon? Äger du ett skjutvapen? Har du köpt ammunition? Talar du ut om orättvisorna kring upploppet den 6 januari? Köper du Bitcoin? Är du investerad i ett olje- och gasbolag? Motsätter du dig öppet agendan att introducera barn till transpersoners livsstil? Bor du i rött tillstånd? Odlar du din egen mat? Vad är din karriär? Alla dessa faktorer och mer kan leda till en situation där du blir nekad kredit på grund av ESG.

There Is No Remedy For This | Prophecy Update with Tom Hughes

James Kaddis: ”PUTIN is meeting with IRAN and TURKEY, and NOT ONE BIT of it is routine!!!”

CLOWN SHOW: On The One-Year Anniversary Of Telling People At A CNN Town Hall That ‘Vaccinated People Can’t Get COVID’, Fully Vaxxed Joe Biden Tests Positive

Var – mer än i skolan – är det okej att dumförklara och kränka troende?
Skolan säger sig stå för en neutral världsbild men samtidigt agerar den som om ateismen vore det neutrala sättet att se tillvaron. När detta kombineras med okunskap kring ämnet skapas nästan en acceptans kring att uttrycka sig illa mot troende. I vilket annat fall hade det setts som acceptabelt att förminska, dumförklara och kränka en människa på det sättet? (Andreas Häger)

ECB höjer ränta för första gången sedan 2011. Europeiska centralbanken offentliggjorde under torsdagen att man gör en så kallad dubbelhöjning och höjer räntan med 0,50 procentenheter från en nollränta till 0,50 procent. Med en inflationstakt på 8,6 procent på årsbasis ligger dock banken långt under en förväntad räntenivå med åtanke på inflationstakten och ECB signalerar en ytterligare normalisering av räntan under de kommande mötena, nu närmast i september. Problemen ökar också för euroområdet med en tilltagande turbulens i energiförsörjningen under höst/ vinter samt en akut regeringskris och nyval i det högt skuldsatta Italien. /Rune

Ekonomiexpert varnar för en kommande polykris – Vi kan bygga egna livsmedelssystem för att klara långa kriser
“Det finansiella systemet och livsmedelssystemet är två viktiga exempel där en avsiktlig dekonstruktion verkar pågå. I grund och botten, vad de teknokratiska elitisterna som tror sig vara världshärskare tänker hävda är att eftersom systemen inte längre fungerar måste de “byggas tillbaka bättre” [build back better].” “De nya systemen kommer dock inte på något sätt att forma eller gynna befolkningen i stort. Detta gäller globalt, inte bara i USA. Dessa nya system, avgränsade under flaggan The Great Reset, är slavsystem som, när de kopplas samman, kommer att bilda ett virtuellt digitalt fängelse.”

World Economic Forum: Avskärmning av solen med aerosoler kan “bekämpa klimatförändringarna”
World Economic Forum (WEF) föreslår att solen blockeras med hjälp av aerosoler [“chemtrails”] som sprutas ut i rymden för att bekämpa klimatförändringarna, enligt en nyligen publicerad TikTok-video från den globalistiska organisationen.
…Dessa förslag är bara det senaste i WEF:s desperata försök att kontrollera jordens miljö, även på bekostnad av jordens invånare. Tidigare miljöinitiativ av organisationen, som att begränsa jordbruket, har misslyckats spektakulärt; nyligen resulterade de i att Sri Lanka blev så bankrutt att dess president och premiärminister störtades, och holländarna såg nu ut att vara beredda att följa efter. Ironiskt nog har WEF publicerat en artikel från 2018 av Sri Lankas dåvarande premiärminister Ranil Wickremesinghe, som lovade att göra sitt land “rikt till 2025” genom att anta WEF-sponsrade initiativ för “klimatförändringar”. Artikeln raderades nyligen efter att svältande medborgare startat ett uppror och störtat regeringen.
OHLINS: Av det här förstår vi att chemtrails inte är påhittat och det har pågått länge. Gud har varnat i Bibeln för det som kommer över jorden, när människor leker ”gudar” och sätter hela Guds skapelse i obalans, vilket pågår för fullt.

Ärkebiskopen till angrepp mot skolministern: Fördomsfullt och okunnigt
Det är med okunniga och osanna argument som regeringen vill stoppa konfessionella friskolor. …Med skarpa ord bemöter nu ärkebiskop Antje Jackelén skolminister Lina Axelssons Kihlboms besked i fredags att regeringen vill förbjuda nyetablering av konfessionella friskolor. Regeringen står för en stigmatisering av konfessionella skolor som är “historielös och inskränkt”…“För att tala ur ett kyrkligt perspektiv: kyrkan försedde en gång i tiden Sverige med en infrastruktur som gjorde slut på klanväldet och lade grunden för läs- och skrivkunnighet samt för sociala och demokratiska system. Inte minst frikyrkorna har bidragit starkt till den demokratiska utvecklingen.

Unexplained Fiery Blast At Hoover Dam In Nevada Sparks Domestic Terrorism Fears As Thick Smoke Billows Out From Site Of The Explosion

As Europe Is Gripped In Record-Breaking Climate Change Heatwave, It’s A Timely Reminder Of The Groaning Of Creation Desiring To Be Released

Russian President Vladimir Putin Lands In Tehran With Seemingly Non-Functioning Right Arm Apparently Confirming Rumours Of Dictator’s Declining Health

Prophecy Update!

Flygvärdinna vann mot företag – hade försvarat ofödda

Catastrophic decline of vulture populations in Africa and Asia could lead to spread of deadly old and new diseases
A catastrophic decline of vulture populations in Africa and Asia is causing alarm among researchers, who fear that a “cascade” effect could lead to the spread of deadly old and new diseases, including plague, anthrax, and rabies.

Regeringsutredning bygger på ifrågasatt transaktivist
I sin utredning om omvändelseterapi har myndigheten, MUCF, i stor utsträckning byggt sina slutsatser på Jack Turban, en psykiater och transdebattör som förespråkar pubertetsblockerare för barn. Just denna metod valde svenska sjukhus valde att stoppa förra året efter larmrapporter. Själv har Turban tagit emot tusentals dollar från ett läkemedelsföretag som säljer just pubertetsblockerare. …Förra året valde Karolinska sjukhuset i Stockholm att stoppa könsförändrande behandling för barn med hänvisning till rapporter om hur flera farit illa. I Karolinskas nya riktlinjer för vård nämns en lång rad potentiella biverkningar av hormonbehandling av minderåriga, däribland kardiovaskulär sjukdom, benskörhet, infertilitet och cancer. Karolinska uppgav även att behandlingen har låg evidens att nå önskad effekt och att kunskapsläget är osäkert.

Outspoken Chinese Christians face more restrictions after China’s Communist government banned “illegal religious content” and closed numerous websites, Worthy News learned Saturday.

Putin Seeks to Cement ties with Persia and Turkey in rare trip abroad

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: As Iran Announces They Can Build A Nuclear Bomb, Israel Prepares The IDF For The Coming Inevitable Conflict

Vindkraftverk på Hästkullen har rasat ihop
Ett vindkraftverk bröts av på mitten under lördagen.
OHLINS: Hur många fler kommer att rasa och hur mycket mer natur kommer att förstöras? Vad ska man göra med allt avfall från uttjänta vindkraftverk? Ska klimattjatet bara fortsätta och leda till förhastade och kortsynta beslut?

Trots kraftig ökning av biverkningar av coronavacciner – Ingen samhällsrespons
Vaccinets smittskyddseffekt avtar efter bara tre månader och siffror från Folkhälsomyndigheten under 2021 visade att andelen vaccinerade bland de avlidna ökade rejält sedan årets början. Under perioden 1–24 september var sju av tio av de covidrelaterade dödsfallen personer som vaccinerats med två doser mot covid-19. Varken Britt Åkerlind eller socialminister Lena Hallengren läser nog kommentarer från sjukhuspersonal…

Serious Side Effects Exceed the Risk of Hospitalization with COVID-19 in the Swedish Population
(Google översättning) Nyligen genomförd granskning av randomiserade fas III-studier av covid-19 mRNA-vacciner visade en ökad risk för sjukhusvistelse för vaccinerade jämfört med kontroller. 1 Data från Läkemedelsverket (LV) bekräftar att covid-19-vacciner har resulterat i en tydlig ökning av rapporterade biverkningar, inklusive misstänkta allvarliga biverkningar (SSSE) och dödsfall. Trots detta är det konsekventa budskapet från Folkhälsomyndigheten (FoHM) att nyttan överväger risken. Stödjer bevisen detta påstående?

GONE BANANAS! Hold Your Breath, World Health Organization To Convene Next Week To Decide If Monkeypox Should Be Declared Next Pandemic

Palestinian President Mahmoud Abbas Going To Paris To Hold Talks With Emmanuel Macron On Implementing The Two State Solution With Israel

Regeringen vill utreda förbud mot ”omvändelseförsök”
– Om de lagar som finns i dag inte räcker så vill vi kriminalisera det här agerandet, säger justitieminister Morgan Johansson (S) till Dagens Nyheter.
OHLINS: All s k omvändelseterapi ska vara frivillig och ALLA har rätt att få sådan ”terapi”. Detta har ingen politiker i världen rätt att hindra. Om så blir fallet är det politikerna som är kriminella och ingen annan. INGEN kan hindra himlens GUD att göra under i människors liv om de söker JESUS, världens Frälsare. Låt oss sprida evangeliet om frälsning, frihet och befrielse – även om vi blir falskt anklagade och kallade ”kriminella”.

Den receptiva ekumeniken bygger inte enhet på Ordets grund
Det Jesus ber om är en Andens enhet av pånyttfödda syskon byggd på Ordets grund. Inte en ekumenik med dem som är ”trygga i sina traditioner”, skriver Per-Arne Imsen i ett replikskifte med Ulrik Josefsson, rektor vid ALT, gällande receptiv ekumenik. (Per-Arne Imsen)

Visbymord i landet som gjorde sig av med sin tusenåriga värdegrund
Vår lands sociala katastrofläge uppstod inte av en slump. Vi hamnade här genom egna beslut, genom att välja bort det kristna arv som berikat och beskyddat vårt land i generationer. (Jonas Adolfsson)

Amerikanska inflationen steg i juni mer än förväntat. Onsdagens inflationssiffror pekar tydligt på en ytterligare eskalerande inflation där årstakten nu är 9,1 procent, 0,5 procentenheter upp sedan majsiffrorna och den högsta sedan november 1981. Livsmedelspriserna steg till 10,4 procent, på årsbasis den högsta siffran sedan februari 1981. Räknat månad till månad steg konsumentpriset från maj till juni med 1,3 procent. Även kärninflationen (exklusive energi och livsmedel) hamnade högre än förväntat med 5,9 procent baserat på årsbasis. Tidigare förhoppningar om en avtagande inflationstakt verkar nu vara grusade då inflationsökningen spänner över en mängd olika kategorier. Risken för att amerikanska centralbanken nu ytterligare stegrar räntebanan är överhängande. /Rune

”Prophecy Update: They Are Setting the Stage!

In the case of New York City, it appears they turned the fearmongery up to ’11’ this week as they launched a nuclear attack preparedness public service announcement, saying it’s best to be prepared even if such a strike is unlikely.

POWER GRAB: Klaus Schwab And The World Economic Forum Say That Gas Prices Must Go Even Higher In Order To ‘Save Democracy’ From Climate Change

Hundratals bränder härjar i Portugal
OHLINS: Värmeböljor runt 40 C brukar inte vara ovanligt i södra Europa, när man ser tillbaka. Att bränderna ökar har ibland att göra med sättet man sköter naturen. Ett exempel är Kalifornien där experter har varnat men ändå inte fått gehör. Inget har gjorts som kunde ha hindrat brändernas spridning. Att allt sedan används i klimathetsen är väldigt osunt.

Kraftig ökning av rapporterade biverkningar
Antalet biverkningsrapporter ökade kraftigt förra året till drygt 99 000, visar Läkemedelsverkets statistik, rapporterar Läkemedelsvärlden. Det är en tiofaldig ökning mot normalt.
OHLINS: Det är egentligen ingen nyhet – förutom på main stream media som länge undanhöll informationen. Troligen är detta ”toppen på ett isberg”.

Prophecy Update Videos: ”Prophecy Update Top News Headlines – 7/8/22”

James Kaddis: ”This will be the DOWNFALL of AMERICA!!!”

Hope For Our Times: The Truth About Israel! with Tom Hughes and Erez Sasson

Elbilars batteri och sol/vindkraftverk
Det borde vara oroande att alla dessa giftiga komponenter kommer från gruvdrift. Till exempel för att tillverka ett bilbatteri måste man bearbeta 10 ton saltlake för att få fram litium, 15 ton malm för kobolten, 2 ton malm för nickel och 12 ton malm för kopparn. Sammanlagt gräver man upp 200 ton ur jordskorpan för ett enda batteri.
Sjukdomar och barnarbete hittas bakom 68 % av världens kobolt och en betydande del av ett batteri kommer från Kongo. Deras gruvor har inga föroreningskontroller och de sysselsätter barn som dör av att ha hanterat detta giftiga material. Skall vi räkna in alla dessa sjuka barn som en del av kostnaderna för en elbil? (Bengt Karlsson)

Inflation på 16 procent i Ryssland förra månaden

Så väcks de döda till liv – med hjälp av AI

Pingsts röst behöver finnas med i den receptiva ekumeniken
Jag är trygg i min identitet som svensk pingstvän och deltar gärna i dialog med andra trossyskon som bekänner Jesus som Herre och frälsare. Det skriver Ulrik Josefsson, rektor för ALT, om konferensen om Receptiv Ekumenik i en replik till Per-Arne Imsen.
OHLINS: Vi skulle vilja varna varenda ”pingstvän” för den väg som Ulrik Josefsson och Daniel Alm har valt. Det visar bara än en gång på andlig blindhet. På samma sätt resonerade man vid inträdet i SKR. Vem har påverkat vem?! Pingsts ledare har enbart kompromissat mer och mer med sanningen. KK har däremot inte påverkats ett dugg. Hur kan man ens närvara på en konferens med  falska och hedniska lärare som inte alls bekänner eller tror på Jesus, Guds Son?! Än mindre medverka där.
Jer 2:11 Har ett hednafolk någonsin bytt bort sina gudar? Och ändå är de inga gudar. Men mitt folk har bytt bort sin härlighet mot en avgud som inte kan hjälpa. 12 Häpna över detta, ni himlar, rys av stor förfäran, säger HERREN.
Vi vill än en gång rekommendera Per-Arne Imsens debattartiklar och understryker dem med kraft: Inom den receptiva ekumeniken presenteras en annan frälsningsplan ”Det är viktigt, inte minst, för pingstförsamlingar att nu få veta vad som är sant, eftersom det som receptiv ekumenik representerar är ett stort steg bort från biblisk kristendom”.

VIDEO: Professor emeritus Sucharit Bhakdi – Northern Light Convention

The Georgia Guidestones were blown up on the same day that the prime minister of England was being taken down in an internal power-struggle coup over in Europe, but I’m sure that’s just a coincidence. But wait a second, didn’t the prime minister of Israel also just get booted out and his replacement already seen canoodling with Emmanuel Macron? And didn’t the CERN collider just come back online, too?

The largest Hadron Collider in the world just switched on this morning at its highest ever power level. Scientists are doing this in hopes of finding dark matter. Many believe the implication of this may be a signal for the end of life as we know it. Is this true? What does the bible say about this?

Läkare: ”Vaccinet” det farligaste läkemedlet någonsin
– Dör atleter då och då? Visst. Vanligtvis handlar det om ett par per månad. Men nu handlar det om hundratals. Varför? Finns det något nytt i mänskligheten? Det kan du ge dig på. En toxisk lipidnanopartikel och toxisk modifierad RNA som inte stänger av. Det påstås att vaccinbiverkningar bara sker under de första dagarna. Men det här är genprodukter. Enligt Ryan Cole kvarstår de farliga delarna av ”vaccinet”, som spikproteinet, under lång tid. – Vi stoppar in något i kroppen som inte bryts ner, och som skapar ett giftigt spikprotein. Det är bestående. Spikprotein kan kvarstå i upp till 15 månader. Det är galenskap att fortsätta pracka på människor den mest dödliga, farliga medicinska produkt som någonsin tillåtits att bestå i mänskligheten. Och vi har fortfarande vaccinmandat? Varför är vårt land så korkat?

Sverige måste inte följa USA i allt
Att gängkriminaliteten skulle minska med legal drogförsäljning är inget som märkts nämnvärt i varken USA eller Kanada. Däremot ökad psykisk ohälsa, trafikolyckor och suicid, skriver Fred Nyberg.

Dansk statsminister: Kristendom avgörande för vårt samhälle
– Och om vi är eniga om att vi är ett kristet land och att det är kristendomen som ska ha en stor del av äran för det jag menar är världens bästa samhälle, så blir vi väl tvungna att stå upp för kristendomen. Är vi säkra på att den kan klara sig själv? undrar hon. Sørine Gotfredsen svarar att kristendomen kan klara sig själv i den meningen att Kristus lever, men att den ändå kan försvinna från vårt medvetande och vårt samhälle.

Kända artister utsattes för hatstorm av transaktivister

Chinese researchers claim they have built and tested artificial intelligence capable of reading minds

Blir Saudiarabien sjätte medlemmen i BRICS – en förödande utveckling för väst? Länge har det diskuterats om Saudiarabien planerar att lämna petrodollarn till förmån för oljebetalningar i andra valutor, exempelvis i kinesiska yuan. Nu kan något substantiellt i frågan vara aktuell och visar på att en Saudisk anslutning till BRICS inte längre är någon konspirationsteori utan en helt möjlig utveckling. En sådan anslutning skulle högst sannolikt även medföra ett fjärmande från petrodollarn, ett steg som skulle bli helt förödande för US-dollarn och skaka hela det globala ekonomiska systemet. Scenariot skulle även allvarligt skada hela NATO-samarbetet. Sedan tidigare vet vi att BRICS-länderna även arbetar med att ta fram en egen reservvaluta för att utmana US-dollarn. Målet för BRICS är tydligt, att presentera en handelsmekanism som tillåter dem att bedriva affärer oavsett åsikter från de multinationella företagen i väst. /Rune

Mystery Deepens After New World Order Georgia Guidestones Monument Bombed Around 4 AM Completely Destroying One Of The Four Towers

On First Trip Abroad As Prime Minister Of Israel, Yair Lapid Makes Pilgrimage To France To Meet With Emmanuel Macron To Discuss Two State Solution. OHLINS: När vi ser ett fredsförbund slutas som handlar om att Israel ger land till Palestinierna och en tidsbegränsning för en lösning av Jerusalem då är det nära. Vi vet redan att EU öppnar upp för en Israelisk gasimport genom Egypten. Detta tillsammans med The Abraham Accords har gjort allt möjligt för bibelns profetior att slutuppfyllas. Kan det vara så att en mäktig ledare i Europa (Antikrist) som tillsammans med ledaren för The Abraham Accords (Påven- Den Falske Profeten?) för fram The Holy Roman Empire ?

This week, tens of thousands of farmers have gathered from all across the Netherlands to protest government policies which will reduce the number of livestock in the country by up to a third.
OHLINS: Vi har en vän som haft djurbesättning. Han sa ”de har ändrat reglerna för oss småbönder så det går inte att få det att gå runt”. Det är mycket annat de ändrat reglerna på, för de vill ha oss in i deras agenda. Ett kontantlöst samhälle kommer vare sig vi vill det eller ej dolt bakom ”att komma åt” Gängkriminaliteten. Allt skall ju digitaliseras i den 4:e industriella revolutionen drivna av människor som tror de är på väg mot att bli som Gud. Men bibeln säger att det är en stark demonisk aktivitet bakom allt detta.
Tack gode Gud för nåden att man fått en dyrbar tro på det underbara frälsningsverk Jesus utfört åt oss på Golgata. Vi var på en liten släktträff nyligen. Vi fick vittna och berätta om vad Gud gjort i våra liv. Det var öppet de lyssnade intensivt. Vi förstod av alla frågor att om ingen berättar det sanna Evangeliet för dem, kommer alla sökare att dras in i New Age. De tror att det är något gott men det är ett andligt bedrägeri. Alla har rätt att få höra sanningen, Guds evangelium om Jesus.

’Pandemic babies’ with no immunity are ending up in intensive care across Australia with respiratory illnesses

ÖVER 1000% FLER NYFÖDDA UTAN IMMUNFÖRSVAR PÅ 3 VECKOR

Even Hardcore Liberals Like Bette Midler Are Waking To The Harsh Truth That The Transgender Movement Is Actually A War Against Women, Which It Is

At G7 Last Week, Emmanuel Macron Suggested Creating A Revived Roman Empire And PM Boris Johnson Of England Thinks It’s A Great Idea

United States Navy Pilots Are Baffled As To Why The Pentagon Shows So Little Interest In Finding Out Exactly What The Recurring UFOs Actually Are

America Observes 246th Fourth Of July With Its 309th Mass Shooting In 2022 With The Bulk Of The Violence Occurring In Cities Run By Democrats

James Kaddis: ”Heads Up ISRAEL!!! This is YOUR FUTURE!!!

Hope For Our Times: LIVE Prophecy Update with Curt Reed

Sluta kalla oss som vill diskutera biverkningar för antivaxxare
Sedan mer än ett år tillbaka har vi kämpat med en brännande smärta som flyttar sig runt i kroppen, ibland näst intill outhärdlig. När vi sökte vård ville läkarna inte höra talas om vår egen uppfattning att det fanns en koppling mellan våra symtom och vaccinet. Den som vågar andas kritik mot vaccinet betraktas som antivaxxare. Vi har fått nog nu. Gå till botten med det här nu, skriver Ann-Charlotte Bengtsson och Helene Lundbom. (Gp) För Facebookgruppen Biverkning av vaccin covid-19 – kunskapsbyggande

Detta vet vi om skjutningen på ett köpcentrum i Köpenhamn

Fortsatt ökande inflationstakt i Euro-länderna. Under fredagen släpptes inflationstakten för juni månad inom euro-området vilken visad på en årlig inflationsökning på 8,6 procent, en uppgång med 0,5 procentenheter jämfört med majsiffrorna vilket översteg prognoserna. Siffrorna understryker också att den höga globala inflationstakten inte avstannat. Resultatet stärker argumenten för ECB:s första räntehöjning på 11 år. Samtidigt som amerikanska centralbanken försöker att krossa den generella efterfrågan genom den mest aggressiva penningpolitiska åtstramningen på decennier i syfte att kyla ner den glödheta inflationen, har Kaliforniens guvernör Gavin Newsom kommit på den briljanta idén att få upp ännu mer efterfrågan genom en ny runda av helikopterpengar. Miljontals kalifornier kommer att få upp till 1 050 USD, motsvarande runt 10 000 svenska kronor direkt ner i fickorna. Direkta kontantöverföringar till individer kommer bara att leda till mer inflation, dvs för många dollar som jagar för få varor. /Rune

Russia Claims To Have Captured The City Of Lysychansk In Ukraine Which Would Give Its Forces Control Of The Eastern Donbas Region

The CEO of Chevron recently fired back at the current regime in office by slamming the “political rhetoric!” This is undoubtedly monumental because it serves as evidence the current regime is seeking to raise gas prices intentionally.

Prophecy Update Videos: ”World Events in Bible Prophecy – (7/1/22)”

REFLEKTION KRING ORON FÖR KLIMATET: SKAPELSEN – MED ELLER UTAN GUD? Denna agenda är farlig därför att det vackra och sympatiska om värnandet om klimatet är som en trojansk häst. Här döljer sig något annat – exempelvis en oro för överbefolkning. Därför underblåser de flesta klimataktivister även abort, eutanasi, samt avvecklande av den traditionella familjestrukturen. Vägen att uppnå målet är att nedmontera den västerländska industrin. Detta görs genom att koldioxid framställs som boven i dramat. Men att tro att koldioxid som en parameter kan ändra klimatet ligger mycket nära tron på magi, menar Richard Lindzen – en av världens mest respektabla professorer inom området. (Kyrkoherde Wojciech Waligórski)
OHLINS: Det här är visserligen skrivet av en katolsk präst men hans kunskap om den globala agendan är det inget fel på.

Jättesniglar stora som råttor sprider sig i en stad i Florida.
Sniglarna bär en parasit som kan vålla hjärnhinneinflammation hos människor – och hela staden har satts i karantän i två år. De äter mer än 500 olika växter och gillar också betong, vilket sätter byggnader i fara.

Vaccine Mandates Were Predicated on “Hope” Rather Than Science, Admits Deborah Birx.

World’s Richest Man Elon Musk Posts Awkward, Weird Photo Of Himself With The World’s Other Richest Man Pope Francis At The Vatican

Lärobok: Jesus och Maria kanske var gifta
Bilden av kristendomen som förmedlas i skolans läromedel är osaklig, ensidig och spekulativ, vilket framgår av Claphaminstitutets nya forskningsrapport, skriver Sofia Ödman, Per Ewert och Crister Andersson.

Rapport: Allvarliga fel om kristen tro i läroböcker
”Många böcker brister på flera punkter i saklighet och allsidighet. Två läroböcker har så allvarliga brister att vi rekommenderar att de inte används i svenska skolor utan att en omfattande revidering görs”, konstaterar de. Flera religionsböcker lyckas inte ens förklara den kristna trons trosgrunder, påpekar författarna, utan gör i stället tron till en gärningslära, liknande andra religioner.

Tredubbling av apkoppor i Europa
Antalet fall av apkoppor har tredubblats i Europa de senaste två veckorna.
Snabba åtgärder måste till för att vända situationen, enligt Världshälsoorganisationen (WHO).

Kids Show On Disney+ Called ‘Baymax!’ Features Transgender Man Buying Tampons As Gender Grooming Of Children By Corporations Continues

It’s A Conspiracy Against God! | Prophecy Update with Tom Hughes

Turkiets Erdogan utpekad som stor förföljare av kristna
Turkiets president Recep Tayyip Erdogan, som i veckan skakat hand med Sveriges statsminister och utrikesminister i samband med en överenskommelse kopplad till Sveriges ansökan om NATO-medlemskap,  ingick nämligen i kategorin i fråga, tillsammans med nämnde Khamenei samt den nordkoreanske diktatorn Kim Jong-Un och den nigerianske delstatsguvernören Nasir el-Rufai. Totalt ägnas sju sidor i rapporten åt att förklara varför ICC kommit fram till att Erdogan är en av världens värsta förföljare av kristna.

Så ska vildsvinsinvasionen av Rom stoppas

Word of Faith false teacher Jesse Duplantis says he determines who long he will live and can speak what he wants into being, this is called New Age manifestation and it is wicked.

Save the 1
Lyssna på Rebecca Kiesslings vittnesbörd. ”Kalla mig aldrig ett våldtäktsbarn. Jag är barn av ett våldtäktsoffer men framför allt är jag Guds barn”.

“Just nu gläds vi över att Roe mot Wade fallit”
Nu börjar den viktiga diskussionen om hur man ska förena etiska, politiska och pragmatiska hänsynstaganden och försöka hålla samman ett USA med extremt olika abortsyner, skriver företrädare för sex organisationer.

James Kaddis: ”So much for GREEN POWER in EUROPE!!!”