Vi har fått mail där man önskar att vi spelar in mer på Mp3 vilket vi försöker att göra. Vi har spelat in 3 nya Mp3 filer om ändetiden som du kan ladda hem och lyssna på här >>

Mail får vi en hel del och det är roligt att också trossyskon från andra länder hör av sig. Med tillstånd citerar vi ett stycke av ett mail som kom från en av våra läsare från Finland.

 Jag fann era sidor första gången i juni i sommar och dessa blev verkligen en ögonöppnare för mig och min fru. Samtidigt tror jag att vi fick svar på det som min fru ofta hört när hon bett: ”kommer fortare” och ”timmen är sen” Ändå blev vi ganska skakade över hur mycket som har hänt och händer och hur snabbt det går. Följaktligen började vi berätta om allt detta för våra kristna vänner och blev ganska förvånade över att de flesta inte verkade ta detta på allvar. Dessutom var allt väldigt nytt och främmande för dem. Det verkar som knappt någon här i det svenska Finland är redo för vad som kommer att hända inom en snar framtid.

Det verkar som om läget är lika allvarligt i hela Norden. Vi har fått liknande berättelser i stort sett från hela Skandinavien. Herren har kommit till oss genom drömmar och syner vid några tillfällen och varnat för en kommande katastrof.

I en kyrka i Göteborg som vi arbetade, var det en bedjare som vi verkligen har förtroende för som berättade att hon sett en katastrof komma bland Guds folk. När den kommer så kommer en del att förlora tron. En dröm som vi haft handlade om att människor faller ned i en djup grop. Om vi ska använda bibeln och tolka bilderna så står en grop för skökan (Upp.boken) som är falsk religion.

Ord 23:27 Ty skökan är en djup grop och nästans hustru är en trång brunn. Ord 22:14 En trolös kvinnas mun är en djup grop den som har träffats av HERRENS vrede han faller däri. Pred 7:27 Då fann jag något som var bittrare än döden: kvinnan hon som själv är ett nät, och har ett hjärta som är en snara, och armar som är bojor. Den som täckes Gud kan undkomma henne, men syndaren blir hennes fånge.

Läs gärna om mötet i Strömstad och mötesledarens dröm >>

Obs! Hon som hade den här drömmen tror på ett ”hemligt uppryckande” före allt svårt händer precis som de flesta i den generationen pingstvänner. Man har hört detta sen barnsben så vi kan förstå att man tror på det sättet.

1Tess 4:15 Såsom ett ord från Herren säga vi eder nämligen detta, att vi som leva och lämnas kvar till Herrens tillkommelse ingalunda skola komma före dem som äro avsomnade.

1Tess 4:17 sedan skola vi som då ännu leva och hava lämnats kvar bliva jämte dem bortryckta på skyar upp i luften, Herren till mötes; och så ska vi alltid få vara hos Herren.

I den grekiska grundtexten framgår det tydligt att ordet leva = Zao – troligtvis handlar om andligt liv. Och ordet Hava lämnats kvar = Överleva en katastrof eller förödelse. Det är troligen en andlig katastrof Herren varnar oss för? (2 tess 2?)

Skickar med en liten tanke som jag tror kan stämma in riktigt riktigt bra. ”Förödelsens styggelse” Kan också översättas ”Den vedervärdiga stanken av mat som orsakar katastrof och förödelse”

Ordet anomia i 2 tess 2 = A – Nomos = Förbjuden mat för får. (mat är lära)

Vad skall Antikrist göra när han kommer? Ta bort det dagliga offretHeb 10:14 Ty med ett enda offer har han för beständigt fullkomnat dem som bliva helgade.

Man skulle kunna säga att han tar bort vägen (Jesus)  eller hur? Vad skall han göra istället? Jo han skall upphöja ”styggelsen som orsakar förödelse”

Dan 12:11 Och från den tid då det dagliga offret blir avskaffat och förödelsens styggelse uppställd (upphöjd) ska ett tusen två hundra nittio dagar förgå.

Drömmarna och varningarna verkar varna för vägen mot Rom. Och om den här tolkningen är rätt och riktig så kan vi förvänta oss en massa ”villospår” för att ta vår uppmärksamhet bort ifrån vad fienden verkligen håller på med.

Det här kan stämma på Vatikanen och ”The Eucharist Christ” (Eukaristin) >> Och det här är precis vad Mike Gendron varnar för kan vara vilddjurets bild >> (mp3 – Clip)

Man byter ut offret (Heb 10:14) och upphöjer ett annat (Eukaristin)(Världreligionen – Upp13) Det här är ju en trend vi med egna ögon kan se så det är troligt att tolkningen är riktig. Vi skrev lite om det här i en annan fundering när tecknen i Jupiter och Venus kom >> Vi skrev är detta varningar för att Antikrist och den falske profeten är på gång?

Vi rekommenderar Roger Oaklands sida >> 

Bra att ledare reagerar!

Vi är glada för att Stefan Swärd har gjort en klarsynt och avslöjande prövning av Brian McLarens bok Kristen på ett nytt sätt och visar att Emerging Church är inget annat än gammal unken (våra ord) liberalteologi!

En amerikansk pastor säger att ”den sökarvänliga rörelsen är den nya liberalismen”. Till den fåran räknar han både Robert Schuller, Norman Vincent Peale, Bill Hybels och Rick Warren. (Känsligt ämne, vi vet!) VEM vill att vi tonar ned evangeliet och omvändelsen, det eviga straffet och den enskilda personens behov av frälsning?! Ändra innebörden orden som talar om Jesu återkomst?

MacLaren & Co går med andra ord inte på Guds väg. Men det finns en som vill att alla människor ska gå förlorade och aldrig finna Jesus som är enda vägen till Gud. Trender kommer och går men Guds ord är orubbligt och fast i alla tider. Vår utmaning är att berätta de goda nyheterna (evangeliet) så tydligt och klart vi kan.

 Vad händer på nu den profetiska världsarenan?

På den profetiska världsarenan händer saker blixtsnabbt ett tag men sedan lugnar det ner sig igen. Är det kanske ett orosmoment i sig att fienden verkligen laddar upp? Att det skulle komma våldsamma bränder som följd av de starka tecknen i himlen som skett den sista tiden hade vi förväntat oss. Vi kommer nog att få se både att tecken i himlen och eld på jorden ökar.

Helt klart är att stora jordbävningar ökat den sista tiden. Rapporter om torka och svält inkommer också.

Det ryktas även om en kommande ekonomisk nyordning för bankerna i USA med en omskrivning av dollarns värde. Man vi hittar ingen verklig sann källa som kan bekräfta dessa rykten.

Här är en sida som tycks trovärdig och om den är sann så talar Obama och den optimistiska finansmarknaden ett språk och sanningen ett annat. >> Här spås en katastrof i augusti och en stängning av det amerikanska banksystemet efter månadens slut.

Lever vi just i de tider som D Wilkerson såg i Synen?

Synen, sid 15: USA:s regering kommer att reagera på ett överdrivet sätt då den ser den ekonomiska utvecklingen gå dem ur händerna. Jag ser en flod av nästan panikartade beslut fattas av olika regeringsorgan. Men dessa förhastade ansträngningar att få bukt med ekonomin kommer att misslyckas.

 USA:s president gör ett, möjligen två framträdanden i radio och TV för att försäkra nationen att allting är väl och att bästa tänkbara ekonomiska tider ligger framför. (Slut citat)

 Vi väntar spänt på Obamas nya fredsförslag för mellanöstern. När det gäller Solana så har det inte hittills kommit upp något förslag. Något är säkert på gång bakom kulisserna i det mäktiga EU.

Det var Solana som först nämnde FN:s säkerhetsråd som en lösning för att tvinga fram ett tidsschema i fredsförhandlingarna. Obama hängde på och kommer att i september presentera sitt förslag till en FN-samling. Det intressanta är att  FN:s säkerhetsråd tydligen kommer att vara närvarande på den samlingen.

Innebär detta att vi möjligtvis får se ett nytt starkt FN snart, precis som påven önskade? Det är i så fall bara lite för mycket för att kunna vara en slump. Vad vet påven, Solana och Obama som inte vi vet? (Arbetar de efter en väl organiserad konspiration som även kallas för New World Order?) Enligt vissa källor är påven redan bestämd att ha den religiösa makten?)

Det skulle kunna förklara en del som sker just nu. >>

Från sidan:
Lamberth uppenbarade för mig hur omständigheterna kring hur New World Orders religion skulle komma fram. De skall föra alla religioner ihop till en. Den högste ledaren är planerad att vara påven som då skall leda detta religiösa vilddjur. Detta innebär ju att han automatiskt blir den falske profeten som Uppenbarelseboken 13 talar om.

Den nya mäktiga utrikesministerposten i EU kommer också att få en plats i FN:s säkerhetsråd. Kommer Solana att bli kvar är det möjligt för profetiska händelser av globala mått? Saker och ting kan snabba på utvecklingen, nämligen om den ekonomiska krisen förvärras.

Vi håller de andliga kanalerna öppna och ber för andlig instruktion och givetvis också för ett andligt uppvaknande över våra länder. Vi fick ju i alla vara med om ett frälsningsunder på hemmet >>

Kanske du har märkt att en del bloggar flaggar för en muslimsk Antikrist. Här kan du lyssna till en Mp3 fil där Irwin Baxter ger svar på frågan om detta är bibliskt eller ej Mp3 Eng >>

MVH OHLINS