Profetiskt: Ohlins funderingar 8/11- 09

Dammluckorna har öppnats för en falsk stark andeutgjutelse? >>

Det senaste i den negativa utvecklingen inom kyrkan kunde vi läsa i Dagen: >> Vad är Oneness Blessing? Lennart Jareteg på Bibelfokus har gjort ett mycket bra jobb med att beskriva vad det här handlar om. >>

När man läste det här kunde man inte låta bli och tänka att det var samma andemakter som rådde vid tiden för Babels torn. Den politiska strukturen som byggdes upp i Babel understöddes troligen av samma andemakter som beskrivs här. Vi ska väl inte tro att Baals religion är utan under och tecken? Nej manifestationer och skakningar och olika upplevelser bidrog säkert till att få ett viljelöst folk som villigt underordnade sig toppen på tornet (pyramiden). Tyvärr så ser vi samma tendens idag. Ledarkonferenser på ledarkonferenser och ju mer man lär sig ju mer pyramidstrukturer ser vi. Det handlar om hjärntvätt för att passa in i det kommande systemet.

1 Mos 11:4 Och de sade: Kom, så bygger vi oss en stad och ett torn som har spetsen uppe i himlen. Låt oss göra oss ett namn, så att vi inte sprids ut över hela jorden.

Om man gör en sökning på nätet ”Googlar” ordet ”Babylon world Communism” finner man att det är väldigt många som ser det sambandet och vad som händer nu.

I New World Order (Babylon) är stadens topp regeringen eller toppen på pyramiden som skulle nå himlen en antikristlig världsregering. I lång tid har antikrists ande (österlandets väsende) berett människan på det slutliga Babylon där vi vanliga människor blir som ”världsmedborgare” och måste underordna oss en ”världsregering”.

Samtidigt som pyramidsystemet (Babylon) sätts upp, släpps en andemakt lös som gör att människan upplever sig vara en del av den stora helheten (Babylons ande)

Det finns alltså ett samband mellan Världskommunism och New World Order (Läs profetiska drömmen) >> På de här videoklippen kommer bevis för att de hemliga ordnarna och deras mystiska upplevelser också leder till en ”världskommunism”.

Vi fick ett passande mail idag på morgonen från en läsare och hon skriver: Den ersättare som föreslås som Solanas ersättare är tydligen Judisk och hans pappa Marxist >> (Värt att hålla ögonen på) Och ersättaren kommer att få en enorm makt mer än EU presidenten. >>

Mkt intressant kommer det här bli att följa med tanke på att det är halvtid på ENPI avtalet på 7 år med Israel framåt 14 Juni – 2010. Den totala solförmörkelsen kommer den 12 juli enligt M Biltz. (1 Av) Det ser ut som om tiden är inne för någonting stort och  ”världsförvandlande”

Det är ju precis den marxistiska utvecklingen vi ser nu. Regeringen blir som ”gud” och alla människor lydiga ”världsmedborgare” i det största kontrollsystem som världen någonsin skådat. Video 1 2 3 4 5

När vi har sett och förstått videorna är det inte så svårt att förstå utvecklingen som sker idag och vad det är för kraft som genom tiderna har arbetat i det fördolda. När tiden är inne kommer det att få full slagkraft i 3 1/2 år (eller 42 månader Upp 13).

2Tess 2:7 Redan är ju laglöshetens hemlighet verksam. Han som nu håller tillbaka måste endast först röjas ur vägen. 8 Sedan skall den laglöse öppet träda fram. Men honom kommer Herren Jesus att döda med sin muns anda och förgöra, när han visar sig vid sin ankomst. 9 Den laglöses ankomst är ett verk av Satan och sker med stor kraft, med lögnens alla tecken och under 10 och med all slags orättfärdighet som bedrar dem som går förlorade, eftersom de inte tog emot sanningen och älskade den, så att de kunde bli frälsta.

Många undrar varför USA går mot Marxism? Ni som nyss lyssnat till de 5 videorna hörde att frimurarnas och de dolda sällskapens egentliga budskap är ”världskommunism”. Det New Agarna kallar för en ”golden age” är även en era av ”världskommunism”.

Här är några bra länkar som tar upp hur USA håller på att förvandlas till att bli en Marxistisk stat. Det är inte undra på att Obama får igenom den ena marxistiska lagen efter den andra i en kongress full av frimurare och andra New Agare.

Statens inköp av banker och företag i USA sker i en allt snabbare takt och även sjukvården läggs under regeringen genom nya reformer. >> & >> & >> & >> & >> 

Idag såg vi även den nya sjukreformen gå igenom i senaten i USA. Många har varnat för att det gör hela sjukvården i USA till regeringens egendom >>

Samma andemakt som verkar i politikernas dolda frimurarloger verkar också i människor idag som inte går korsets väg för att förbereda deras tankesätt för klimax: Antikrists framträdande som kommer att dra alla likasinnade till honom och hans system.

Ovanstående tankesätt med en världskommunistisk världsregering får sin förklaring i hur det var möjligt att Sovjet kunde rasa ihop. Många kanske inte förstår hur profetiskt händelserna den 9 nov 1989 var då Berlinmuren föll. Upphörde verkligen kommunismen då? Svar Nej! Men den skulle bli global istället för att till slut träda fram i en världsregering.

Den regeringens maktövertagande av världen är den händelse som bibeln kallar: Uppsättandet av ”förödelsens styggelse” (3 1/2 år före Jesu tillkommelse – se även Upp 13 = 42 månader)

Varna mitt folk för vad som kommer att komma

Så löd många av de profetiska ord vi fick över våra liv under de år i slutet av 90 – talet då vi reste som förkunnare i vårt land och besökte många olika församlingar. Hur skall det gå till? Vad skall vi varna för? Svaret från Herren dröjde flera år.

Han förde oss in i det profetiska ordet precis som han hade sagt. Vi liksom bara vandrade in i det mer och mer. Helt naturligt kom det både drömmar och syner som beskrev olika profetiska skeenden i både kristenheten och i världen.

Det första Herren visade oss var att de flesta satt fast i en eskatologisk tradition som de hört sedan barnsben. Nämligen att innan allt blir svårt skall församlingen tas bort från jorden och så skall vedermödan rasa i 7 år. Medan bröllopet sker i himlen skall judarna och de otrogna slaktas på jorden.

Många pastorer vi känner har tyvärr denna eskatologi. Man kan ställa sig frågan varför skulle vi varna andra för vad som kommer att komma över oss när vi ändå inte är kvar på jorden? Fler och fler vänder nu om från denna livsfarliga teologi idag. Vi får ständigt mail från människor som fått sina ögon öppnade genom att läsa vår sida om Jesu tillkommelse >>

Herren öppnade våra ögon

Det var när Herren ledde oss till Irwin Baxter och Fullfilled Prophecys undervising om New World Order och om EU:s profetiska utveckling som det hela började. Alla bitar började falla på plats i pusslet. Vi hade suttit med massor av pusselbitar men vi visste inte riktigt hur de skulle passa ihop med varandra.

Lagom till 20 -årsjubileet av Berlinmurens fall gjorde Irwin Baxter en undervisningsserie i 3 delar. I den undervisningen ligger en del av det material som öppnade våra ögon för det profetiska skeendet i världen.

Vi kommer att tala in en sammanfattande undervisning på svenska och lägga ut den på hemsidan för att kunna spridas för att varna andra. Vi vet inte hur länge hemsidorna kommer att tillåtas eftersom det finns krafter redan i gång som vill stoppa alla som är ”fientliga” mot den nya världsordningen. Den här serien som vi kommer att lägga ut avslöjar allt du behöver veta om den globala politiken. Och idag 8/11 så är första delen klar att hämta hem >>  

Baxter började predika redan 1968 att huvudet som fått ett dödligt sår men blev helat var Tyskland. Och 1986 skrev han i sin bok att när vi ser detta ske så är det födelsen till Den Nya Världsordningen (Upp 13)

På samma ställe där såret helades höll Obama sitt berömda tal om ”världsmedborgare” och massorna hyllade honom i Berlin. >> Detta var inget annat än ett tal för en ”Ny Världsordning” och man kan inte låta bli att tänka på ett bibelsammanhang.

Upp 13:1 (12:18) Och han ställde sig på sanden invid havet. Då såg jag ett vilddjur stiga upp ur havet; det hade tio horn och sju huvuden, och på sina horn hade det tio kronor och på sina huvuden hädiska namn. 2 Och vilddjuret, som jag såg, liknade en panter (leopard) men det hade fötter såsom en björn och gap såsom ett lejon. Och draken (ormen) gav det sin makt och sin tron och gav det stor myndighet. 3 Och jag såg ett av dess huvuden vara likasom sårat till döds, men dess dödssår blev läkt. Och hela jorden såg (följde) med förundran efter vilddjuret. 4 Och de tillbad draken, därför att han hade givit vilddjuret sådan myndighet; de tillbådo och vilddjuret och sade Vem är lik vilddjuret, och vem kan strida mot det?

Här är det uppenbart vilken andemakt globalisreringen drivs av. Men få kristna tycks förstå den idag, även om globaliseringen handlar om naturen och klimatet så är det ialla fall samma makt bakom. Anders Carlgren satte kristna förtecken på den globala klimatfrågan efter sitt besök i Vatikanen. >> Ban ki Moon FN skickar signaler till ledare inom de religösa samfunden att engagera sig för klimatet >>

Läs Guds varning genom en dröm. >> Det är viktigt att vi håller fast vid klippan och inte föjer med i strömmen som nu verkar vara  lössläppt.

Times Square Church

I en tid då Herrens ord är så sällsynt som idag är det underbart att kunna lyssna till predikningar från den församling som David Wilkerson fick grunda. >> Här har man verklig tillväxt utan företagsstrukturer eller annat världsligt system! Man satsar på den apostoliska grunden, nämligen ordet och bönens tjänst. 1000 -tals människor har fått sina liv fullständigt förvandlade av den överbevisande kraften i den församlingen.

Det är ett mycket starkt vittnesbörd om att man inte alls behöver förvandla sin församling till en slags företagspyramid för att församlingen skall kunna växa. Istället har man valt den bibliska vägen med fasta och bön och ordets överbevisande kraft. Många gånger har vi upplevt att Anden berört oss genom predikningarna där. Ljusstaken lyser och människor upplever en överbevisning i Ande och Kraft.

David Wilkerson är en välkänd väktare på muren. Carter Conlon är en annan pastor i Times Square Church med en stark profetisk smörjelse. Nyligen levererade han en stark profetisk predikan om kommande svårigheter i församlingen. >>

En del av predikan löd:

Vi sitter alla här idag och lyssnar till min varning om den kommande bedrövelsen och vi kommer att gå in i den för det finns inget sätt att komma undan detta. Det finns en tendens att vi så fort vi hör ett budskap som inte passar vår bekvämlighet, bara stänger av och slutar upp att lyssna på det. Men det här budskapet kommer att ge oss en uppmuntran och visa oss vart vi skall kunna hämta kraften ifrån. Du skall inte stanna kvar i bedrövelsen men många kommer att bli insnärjda och inte lyckas komma ur och igenom det här. De kommer att bli skräckslagna över det som kommer emot oss. Och jag säger er nu att detta är inte alls långt borta. Vi är redan inne i början av den tiden. Allting runt omkring dig kommer att radikalt förändras på en mycket kort tid. Men Jesus sa att ni skall lära känna sanningen och sanningen skall göra er fria.

Det här låter inte som någon predikan om ett ”uppryckande” bort från alla svårigheter utan tvärtom. Sanningen är nog att vi kommer att få gå igenom alltihop, men segrande i Jesu kraft.

Sanningen är Jesus själv men också det faktum att det finns inget hinder så stort att det kan hindra Guds planer för ditt liv och leda dig ända fram till målet. För bara någon vecka sedan ringde en person från en församling med en profetisk hälsning.

Det var som om Herren ville påminna oss återigen om att ingen makt vare sig i höjden eller i djupet kan hindra Gud från att fullborda sitt verk med våra liv. Inga människotankar (berg) i världen kommer att kunna hindra honom från att bygga upp sin församling inför sin återkomst.

Sak 4:2 Han sade till mig: Vad ser du? Jag svarade: Jag ser en ljusstake helt av guld med sin oljeskål upptill och med sina sju lampor. Sju rör går till de särskilda lamporna däruppe. 3 Två olivträd sträcker sig över den, ett på högra sidan om skålen och ett på vänstra. 4 Och jag frågade ängeln som talade med mig: Vad betyder dessa, min herre? 5 Ängeln som talade med mig svarade: Förstår du inte vad de betyder? Nej, min herre sade jag. 6 Då sade han till mig: Detta är HERRENS ord till Serubbabel: Inte genom styrka, inte genom kraft, utan genom min Ande, säger HERREN Sebaot. 7 Vem är du, du stora berg? Inför Serubbabel skall du förvandlas till jämn mark. Ty han skall föra fram slutstenen medan man ropar: Nåd, nåd över den!

Vad var det Jeremia fick se? Ett mandelträd! Ljusstaken i tabernaklet var utformat som ett mandelträd. Mandelträdet är löftenas träd.

Jer 1:11 HERRENS ord kom till mig. Han sade: ”Vad ser du, Jeremia? Jag svarade: Jag ser en gren av ett mandelträd.     12 HERREN sade till mig: Du har sett rätt. Jag skall vaka över mitt ord (min plan) för att fullgöra det.

Ps! Lägg märke tlll att EU har satt in ett extramöte i morgon den 9 November, Kommer man att presentera de 2 namnen då? PÅ 20 årsdagen av murens fall.

Mvh Ohlins