USA kommer att drabbas av historiens mest tragiska jordskalv. En dag kommer denna nation att vackla under trycket av den största nyhet i hela den moderna historien. Det kommer att bli stora nyhetsreportage ifrån den största och mest katastrofala jordbävningen i historien.

Detta föranleder panik och fruktan på många håll. Otvivelaktigt så kommer det att bli en av de mest omtalade jordbävningar som någonsin ägt rum. TV kommer att uppskjuta alla andra program för att ge rum åt dagliga reportage. Ett annat jordskalv möjligen i Japan kommer att föregå det jag ser drabba oss. Jag hyser inte minsta tvivel på denna kommande massiva jordbävning på vår kontinent. Jag tror att skalvet kommer att bli många gånger kraftigare än jordskalvet i San Fransisco.

Jag är inte alls övertygad om att detta skalv kommer att drabba Kalifornien. Jag tror faktiskt att det kommer att äga rum där det minst väntas. Detta fruktansvärda jordskalv kan äga rum i ett område som inte är känt för jordskalv. Detta skalv kommer att nå så högt på Richterskalan att det överträffar ett par av de större jordbävningarna tillsammans. Jag tror också att vi snart får se ett stort jordskalv på Aleuterna , som resulterar i en del skalv längs USA:s västkust.

Utan tvivel kommer jordskalv att drabba USA och världen med stigande intensitet. Oron för jordskalv kommer att växa sig stark i kommande år. Nyheter om regeringsskalndaler och krig och ekonomiska problem kommer att bli överkuggade av nyheter om jordbävningar. Minuter efter att detta skalv skett så vet hela landet om det och millioner står förstummade och chockade. Tusentals människor omkommer och skadorna kommer att uppgå till svindlande belopp.

Jordbävningar kommer att bli främsta orsaken till all fruktan och bestörtning. Jorden kommer bokstavligen att skaka, och ett otal andra jordbävningar äga rum runt världen. Detta är en dom som vetenskapsmännen inte kommer att kunna förklara. Det här är ett övernaturligt ingripande i mänsklighetens angelägenheter. Detta är en Guds handling och en Guds dom , vars ödeläggande följder kallar människor till bättring och en vördnad inför övernaturliga ting.

Det kan slå till när som helst och det finns ingen möjlighet att fördröja det. Människan kan bara stå tillbaka med bävan och förundran, när Gud demonstrerar sin kraft i jordbävningen. Jag tror att de senaste skalven i Mexiko och Nicaragua var en varning från himlen att detta bara är början.

Mvh Ohlins